Spyfluga och Mello

Hej på er vänner. Nu har det gått en tid igen sen jag bloggade senast. Under den här tiden har jag bland annat varit sjuk som fasen. I onsdags vaknade jag och mådde verkligen skit. Jag mådde illa och hade ont i huvudet. Det blev värre och jag började kräkas utan att ha något att kräka upp. Det gör ju så himla ont. Hela kroppen krampar samtidigt som magen liksom vänds ut och in. Och det känns på flera sätt. Att hålla tätt är ju liksom en utopi. Som tur var så var inte barnen här så jag hade fri lejd in till toa. Det var kräkningar från åtta på morgonen till åtta på kvällen.

Så snygg sjukling va? Här snackar vi volym i håret.

Barnen var ju inte här som sagt, men det var inte Thomas heller och när jag väl kände att jag bara måste försöka få i mig något(vatten hade inte heller gått) så var nyponsoppa det enda jag kunde tänka mig. Det är standard om jag varit sjuk och kräkts(bakis eller vanlig sjuka) – det är nyponsoppa som gäller och inget annat om jag får välja. Det och vanligt knäckebröd utan smör eller något. Inget som luktar liksom. Som tur är så erbjöd sig min underbara granne Nina att åka bort till Ica och köpa åt mig. Så hon levererade ett par liter, plus knäckebröd och som bonus ett paket Piggelin. Så himla snällt ❤️. Det blev någon mun soppa i kvarten och sen mådde jag bättre framåt natten. Förutom att jag hade djävulskt ont i käkarna och nacken efter att jag lekt spyfluga tusen gånger.

Från i onsdags, men ser nästan lika blekfisig ut idag(minus lite penntroll). Måste ta och färga fransarna eller nåt så jag inte ser så risig ut.

Jag var ganska slak i torsdags också vill jag lova. Jag vet inte vad det var för sjuka men jag misstänker akut magkatarr. För jag har haft precis de symptomen. Redan några dagar innan hade jag det typiska suget i mellangärdet. Som en slags svidande hunger. Som om man skulle kunna sluka en hel gris eller så. Fast man just ätit. Det har fortsatt trots Omeprazol. Så jag tänker att det kanske var det som gjorde mig så kass. Jag vet inte.

Jag gjorde i alla fall allt jag kunde för att bli frisk igen för mamma skulle komma i fredags, det hade vi redan bestämt och det såg jag fram emot. Vi skulle på en föreläsning, shoppa lite och äta. Som tur var så blev jag tillräckligt kry och mamma kunde komma. Det kändes så bra. Sen blev mamma sjuk dagen efter så…tja..jag vet inte om det var jag eller som hon tror att det var tarmfickor som spökade där. Konstigt att båda fick akuta magåkommor sådär bara. Jag ringde henne i lördags eftermiddag men som tur var lät hon piggare idag(söndag).

Annars har vi hämtat barnen, varit hos svärföräldrarna på lunch och sen har vi mest haft allmänt häng här hemma. Och vi kollade såklart Melodifestivalen igår. Jag trodde absolut på Liamoo och sen tänkte jag nog att Fröken Snusk skulle ha större genomslagskraft än Maria Sur. Men det var ju fel. Marias låt är inte ett dugg i min smak men jag kan tänka mig att den hade gått hem i många länder som är med i Eurovision. Faktum är att jag är ganska obrydd om just Eurovison då jag tycker att det mest är skitlåtar med där så vem vi skickar kvittar. Det gick ju bra för Loreen men hennes musik har jag heller aldrig gillat. Men jag tycker att det är kul att kolla de svenska deltävlingarna, så igår körde jag och Malin loss och glammade till oss lite extra dessutom. Fram med glitterögonskugga och highliter de luxe. Är det Mello så är det! Givetvis glömde jag fota.

Faktum är att jag knappt fotat något alls de senaste veckorna förutom sjukbilderna och så ett par bilder från när jag var på Lindex med mamma. Visar det imorgon. En finfin kofta bland annat. Och ett par brallor jag vill ha. Men nu måste jag lägga mig, är så himla trött. Kram på er och sov gott (eller godmorgon om ni läser imorgon måndag).

3 reaktioner på ”Spyfluga och Mello”

  1. Fy för att kräkas så där! Jag tycker att det verkar som kräksjuka som ju också smittar väldigt snabbt och din mamma blev ju sjuk?! Ja huvudsaken att du piggat på dig i alla fall, fortsätt så❣️Kram🤗🌹🌹

  2. Vad skönt att du tagit dig igenom sjukdoms dagarna. Det är verkligen hemskt att kräkas och må illa. Kul att din mamma och du kunde ses. Även om hon också blev dålig. 🙄 Ser fram emot bilderna från Lindex. 😊

  3. Uscha att må så men tror du inte det var vinterkräksjukan? smittar ju överallt just nu och har samma symtom. Skönt att det lugnade sig.
    Tittar inte heller på mello mest för att manuset är så himla dåligt, pinsamt faktiskt även om Carina Berg gör vad hon kan och är proffsig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *