Mysiga och snygga hösttröjor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för Cellbes

Hej mina fina. Jag tänkte köra vidare lite på det här med hösten. Att den närmar sig. Inte att den ÄR här. Inte än, men idag fick jag höstfeeling när jag satt på bussen på väg till ett möte. Vid Emporia såg jag dessutom flera killar med såndär tunn täckväst. Så det känns i luften. Även om det sen blev en varm eftermiddag. Men det är okej att hösten närmar sig känner jag. Förhoppningsvis blir det en fin sådan.

Och med hösten kommer höstkläderna. Tröjor, kappor, koftor och sånt mysigt. Så tänkte visa er några tröjor jag gillar.

En sånhär tröja med inbyggd skjorta liksom har jag tänkt testa länge och nu har jag gjort det. Den blir bra upptill i 50/52, men mina höfter är lite för breda för skjortdelen nertill. Den delar sig liksom. Nu kan man ju ha det så också. Jag gillar looken med skjorta och tröja, men jag tror den här storleken får åka tillbaka så kanske jag testar en större. Risken är väl att den blir för stor över axlarna. Det är knepigt både med skjortor, kavajer, kappor, långa jackor. Överhuvudtaget när plagget ska funka över både höfter och axlar.

Men som sagt, det går ju att ha det med en liten glipa också.

Den här finns i hela nio olika färger (alla med vit krage). Jag beställde svart och röd för jag tänkte att jag skulle vara lite klassiskt snygg med skjorttröja och jeans i höst.
Länk tröja med fuskskjorta

Tröjor däremot brukar funka då de är stretchiga nertill. Och den här ser ju så himla fin ut! Den finns i tre färger (rosa, orange och beige). Den här rosa blir det definitivt. Länk rosa tröja.

Och den här är ju också så fin. Både den här orange och den rosa lär ju vara fina till både blå, svarta och grå jeans. Och till svarta kostymbyxor tänker jag mig den. Länk orange tröja.

Den här frå Soya concept är så hima mjuk och go. Tänk babyfilt så fattar ni. Den ser dock ut att vara slut i storlekarna förutom S just nu, men eftersom det är en nyhet borde de ju få påfyllning tycker jag. Om de får det så är det här en härlig tröja att mysa i nu. Länk grön tröja.

Jag har den i grönt men den finns även i rödmelarad och rosamelerad och jag är sugen på bägge, men tror jag tar den rosa. Eller båda 😛 Om de kommer in igen alltså.

I höst hoppas jag dessutom hitta en klassisk stickad tröja med polokrage. I svart. En som går ner över rumpan. Det har varit helt omöjligt att hitta en sån de senaste åren. De har antigen varit för korta (jag vet inte hur många jag lyft upp i tron att äääntligen..och så är den kort), svinvida ärmar som kommer kasa ner över händerna, jättejättetjockt stickade så man behöver åka till norrland och inte bo i Malmö för att kunna ha den på sig…osv osv. Men kanske i år. Jag hoppas även hitta en svart kappa som går ner typ på låret bara. En aformad i klassisk modell som finns i min storlek. En utmaning, men vem vet…hösten 23 kanske är året då jag hittar det jag söker. Och har råd att köpa det 😉

Kram på er

4 reaktioner på ”Mysiga och snygga hösttröjor”

  1. Jag håller med, du är jättesnygg i den och glipan spelar ingen roll (det är t.om snyggare med glipan utan😊)
    Jag har nyss beställt en likadan via din länk!

  2. Du är verkligen så fin i den svartvita kombinationen! Gör absolut inget med detta glip, bara snyggt tycker jag. Ha nu en härlig kommande höst, hoppas att den blir lång och fin.👍🌹🌹

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *