Har beställt både sommarklänning och vinterjacka

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för Cellbes

Hej på er! Fredag igen alltså. Har ni några kul planer för helgen eller är det mest att ta det lugnt som gäller? En del jobbar kanske. För egen del har jag inga speciella planer mer än att kanske städa och fixa i trädgården. Jag hade gärna hittat på något annat men just nu tryter det i kassan så det får vänta helt enkelt.

Något jag gjorde i onsdags var att shoppa med min vän Rebecca som behövde råd och tips med kläder inför ett event hon ska på. Så vi begav oss till Emporia och var där i många timmar. Men just nu är det ganska tråkigt i butikerna tycker jag. Det är övergång mellan sommar och höst och som alltid är det först baskläder som kommer in. Nog för att man behöver såna också, men det är ju inte så himla kul att handla sånt. Speciellt inte när man är på jakt efter lite fina klänningar, kavajer osv. Jg hade inte hittat så mycket ens om jag vore smal just nu. Så det blev inte mycket mer än en tshirt faktiskt.

Däremot hittar jag desto mer kläder på nätet. Det börjar trilla in mer och mer fina tröjor, kappor, jackor, stövlar och kängor och annat som är kul med höstgarderoben. Faktum är att jag redan beställt en vinterjacka, en knallblå. Jag är dock i valet och kvalet över storleken och om jag kanske ska byta till rosa? Hmm.

Kläderna i det här inlägget är som ofta från Cellbes då jag samarbetar med dem. Och just nu har de 25% på hela Cellbes kollektion med kod 2334. Så om ni till exempel funderar på en jacka, stickad tröja och sånt som kostar lite mer så är ju 25% alltid tacksamt. Länk till Cellbes här.

Nu är det ju inte riktigt dags för vinterjackor utan faktiskt riktigt varmt ute så sommarklänningarna funkar än.

Som jag skrivit många gånger tidigare så är jag inte så mycket för varken småprickigt eller småblommigt. Men ibland beställer jag det ändå för att jag kanske har ändrat mig liksom. Jag har inte gjort det, MEN i det här fallet så gillar jag ändå klänningen. Den är superskön i både modell och material. Och så har den fickor! Bara en sån sak. En perfekt släng på klänning då den inte blir skrynklig (inte mycket iaf) om man så lägger den i en hög. Länk prickig klänning.

Just nu är den här på rea dessutom. 167 kr är ett bra pris för denna.(rabatten gäller på ord pris) Den finns dock inte kvar i alla storlekar. Jag har 50/52 och den är rymlig.

På med ett par sneakers och man är klädd, även om det känns som om man går ut i nattlinne för att den är så skön ) Perfekt ju!

Det är den här jag har beställt i 50/52 men som jag tänker kanske är lite liten ändå då jag gått upp i vikt så den drar över höfterna. Så kanske jag beställer en storlek större. Och kanske en annan färg även om den här blå är jättefin. Länk blå täckjacka.

Den här rosa. Jag vet dock inte hur den ser ut i verkligheten så kanske gammelrosa är lite för dov nyans för mig. Den finns även i svart och ljusbeige men jag ska inte ha fler svarta jackor. Möjligtvis en kappa eller duffel… Måste bestämma mig snart 🙂 Men för er som funderar över jackor redan nu så är det alltså 25% i helgen. Länk rosa jacka.

Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *