Bajssjön, trädgårdsfix och hårklipp

Hej vänner. Hur är det med er? Hade ni en bra helg och kunde njuta av solen och värmen, kanske ett sista dopp? Jag åkte upp till mamma och pappa i torsdags för att hjälpa till i trädgården och lite sånt, och såklart umgås med dem. Tanken var också att bada i Osbysjön några gånger. Gjorde jag det då? Nope, inte en enda gång. Bada alltså. För jävla Älmhults kommun hade råkat släppa ut några miljoner liter bajsvatten i Helgeån som mynnar ut i Osbysjön och därmed var vattnet bajsförgiftat så man fick inte bada. Skit! Dubbelt upp.

Men jag fick i alla fall umgås med mamma och pappa, njuta av värmen och även göra lite nytta. Det blev att fixa rabatter och tömma och rengöra dammen Och fylla på igen. Och lite annat som att fixa till ett bord med lite färg. Och just det ja, jag åkte även upp för att klippa mig. Håret var så slitet och fult så det var liksom tvunget. Jag försöker ju spara ut det men det går bara inte för så fort det växt ut en 5-6 cm så måste jag klippa av den biten ändå. Bah!

Den här gången blev det bara klippning och inte färg för jag vill liksom skona håret. Men det får nog bli lite färg igen senare i höst tror jag bestämt.

Två supersnabba bilder innan jag och mamma begav oss till soptippen för att slänga en massa bråte.

Sen åkte jag hem igen i lördags kväll. Givetvis med tågstrul som vanligt så jag blev försenad men det var väl med nån halvtimme bara den här gången. Dock är det ju en del på en resa som annars tar 1,20. Om man räknar bort bussarna till Hyllie och sånt då.

Igår (söndag alltså) så höll jag mest på att städa och tvätta som värsta tvättbjörnen. En får ju passa på när det är helg och elen är billig liksom. Jag rensade bland annat lite bland mina väskor och har minst två jag ska slänga. Två jag tyckte var ganska tomma när jag lade in dem i garderoben. De var tydligen inte så tomma ändå som ni ser på bilden, hehe. Läppgojs, en massa alvedon och ipren, örhängen, en miljon hårsnoddar, en trisslott med 30 kr i vinst och lite annat smått och gott (de obligatoriska gamla kvittona, någon knapp, och annat skräp kastade jag).

Nu ska jag ta och väga och kolla frakt på ett par boots jag sålt och sen är det sängen för denna här tror jag bestämt . Kanske spelar jag lite Hayday innan jag somnar också. Jag somnar ofta på min spikmatta, men de första minutrarna innan taggarna liksom satt sig är ju inte så sköna så jag försöker distrahera mig en stund tills det blir skönt och jag kan slappna av. Förut sjöng jag ett par sånger (oftast tyst för mig själv) men sen jag började med Hayday blir det min distraktion 😀

Kram på er! ❤️

1 reaktion på ”Bajssjön, trädgårdsfix och hårklipp”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *