Ögonkrämer jag gillar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds, Hudoteket och Lyko

Nu var det ett tag sedan jag skrev om skönhet. Det har inte blivit mycket smink, hår, naglar eller hud här i bloggen på sistone. Dels för att det ju kostar en del att köpa nytt och berätta om det(jag får inte lika mycket pressprover som när jag bodde i Stockholm) och dels har det bara inte blivit av. Jag har fått frågor om jag har någon ögonkräm att tipsa om? Och det har jag ju. Flera stycken faktiskt. Dels de jag testat och även såna jag själv inte provat men som jag hört gott om och själv vill prova.

Den här! Den har jag haft länge nu och den börjar snart ta slut så det är dags för en ny. Detta för att den är så bra för huden kring mina ögon som är känslig och emellanåt har bråkat rejält och blivit röd och nästan sårig. Men med den här har det hållit sig i schack. Krämen är så mild att även barn kan ha den och då kanske de inte vill ha den kring ögonen utan hela ansiktet för det går också bra. 249 kr för 100 ml som varar länge länge är ett bra pris för en bra produkt. Länk Bioderma Atoderm Intensive eye

Jag tycker att den här krämen liksom slätar ut rynkor. När jag varit extra känslig kring ögonen och bara kunnat ha Bioderma så har jag haft den här vid överläppen där jag har en rynka som nästan ser ut som ett ärr emellanåt. Jag tycker att den här fyller igen och återfuktar. Jag kan rekommendera den här till både ögon och resten av ansiktet. Länk acasia eye cream

För den som är känslig så är detta en väldigt omtyckt kräm som lugnar, återfuktar och tar bort rodnad. Länk La Roche posay toleraine

Jag har skrivit om den här förut men jag har fortfarande inte testat den för jag ha tyckt att den är för dyr. Men eftersom jag hört så mycket positivt från folk jag känner som testat, om hur den tar bort mörka ringar och jobbar bra mot fina linjer så är jag rejält sugen fortfarande. Länk Dermalogica stress positive eye lift.

Jag har inte testat Medik8 Illuminating Eye Balm så jag kan inte säga något om den här heller, dock har jag provat flera andra produkter från Medik8 och tycker jättemycket om dem. Jag har bland annat fått hjälp med en kur från detta märke när jag haft rejält strul med huden under ögonen. Så den här vill jag testa.
Produkttexten på Hudoteket säger såhär om krämen:
”Svullnad minimeras och mörka ringar reduceras. Innehåller naturliga mineralpigment, gurkextrakt och uppljusande ingredienser som ger direkt effekt och lyster för en pigg blick. Omedelbar skillnad tack vare ljusreflekterande mineralpigment. Återfuktar det känsliga ögonområdet och eliminerar uppkomsten av svullnad runt ögonen och mörka ringar.”
Länk Medik8 Illuminating eye balm.

1 reaktion på ”Ögonkrämer jag gillar”

 1. Jag läser din blogg ibland för att få skönhetstips billigt och bra.
  Har inte ekonomi till dyra saker, vill spara till resor i stället.
  Fattar inte att det är lagligt att influensers lever på att lura på folk dyra onödiga saker.
  Livet går bara ut på pengar, tydligen.
  Jag är smal så kläderna du tipsar om är inget för mig.
  Önskar att det fanns folk som var som jag, som jag kunde utbyta tankar om kläder, mode smink och resor med.
  Tydligen är jag ovanlig?
  Vill vara smal, ha snygga sexiga kläder (fast jag börjar bli gammal) vill resa, vill inte ha djur, röker och super inte (lite vin på resorna bara)
  Vill ha tips på något bra medel mot torra toppar eftersom jag bleker håret ibland.
  Tips tack?
  Försöker få långt fint blont hår, och har gjort hela livet. Nu börjar det växa, äntligen.
  Mitt tips är att bara tvätta håret var 4-5 dag.
  Låt håret självtorka, ingen värme.
  Kram Monika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *