Rea på rean så passa på

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Tanken var att nästa inlägg här i bloggen skulle handla om hår, hud, smink men eftersom jag såg att Cellbes nu har 30% på rean så tänkte jag tipsa om det först. Speciellt som flera av plaggen jag själv har och tycker om nu är rejält nedsatta. Som vinterjackan jag har nästan varje dag och som kostade 799 kr, den är nu nere på 278 kr. Och tunikan jag nyss beställt och fått hem, ja den har hunnit gå ner i pris sedan dess. Så här kommer tips. Och vad gäller jackrea så finns de i ett par inlägg neråt. Priserna har som sagt reducerats sedan jag skrev det så det kan vara värt att kolla på.

Den här har jag just köpt. Jag lägger upp egen bild snart, men här kommer Cellbes egna. Den är luftig och rymlig i storleken. Snygg både till skinnbrallor och jeans. Nu från 146 kr (tidigare 419:-). Länk satintunika.

Den här har jag nyss visat, satinklänningen jag funderade över att ha på nyår(bild finns längre ner i bloggen) men så blev det en blå sammetsklänning istället. Hon på produktbilden har inte gummibandet lika högt som det hamnar på mig pga jag har större bröst. Så gummibandet sitter inte i midjan såvida man inte är väldigt kort och smal. Nu från 138 kr (förr 499:-). Länk satinklänning.

Den här tunikan har jag inte för den har jag missat, men den funderar jag på att beställa. Kan nog dock inte fundera för länge för varor tar slut snabbt på rea. Den här ser finfin ut tycker jag och jag vill testa. Nu 243 kr (förr 499:-). Länk tunika. (finns även i rött)

Den här har jag i rött men för den som tröttnade på allt rött i december så finns den här i beige också. En stickad klänning är skönt nu mitt i vintern 🙂 Inget som sticks eller har sig för det klarar jag inte. Minsta ull och den åker av. Så är inte fallet här utan den är i bomull. Nu från 243 kr (förr 499:-). Länk kabelstickad klänning.

Min jacka (finns som sagt fler jackor ett par inlägg neråt) nu 278 kr (förr 799:-). Det är den här jag tog en storlek större än vanligt i.
Länk jacka.

Coatade leggings. Snygga att ha till både stickat och till tunna tunikor. Jag hade mina till den svarta tunikan överst i inlägget igår (jag minnst dock inte om det är exakt dessa då jag köpte mina 2020). Nu från 199 kr (ord 249:-)Länk skinnleggings.

Som ni förstått så älskar jag pyjamasar och nattlinnen. Den här ribbade i grått är min allra senaste tillskott i samlingen. Jag har inte hunnit inviga den än faktiskt, så ny är den. Och nu på rea! Nu från 96 kronor. (ord 199:-). Länk nattlinne.

Nattskjorta i flanell är ju bara så gött nu när man ska krypa ner i en kall säng. Jag har inte just den här (min låda med nattkläder sprängs snart) men jag är bra sugen känner jag. Speciellt vid rea, haha. Nu från 170 kr (ord 349:-). Länk flanellnattskjorta

Den här koftan har jag också. Gosig och snygg och passar till det mesta. Nu från 167 kr (ord 399;.). Länk grå kofta.

En sweatshirtjacka är aldrig fel. Jag har många hoodisar både med och utan dragkedja och jag älskar dem och vill bara ha fler. Den här kostar nu från 138 kr. (ord 499:-). Länk hoodie.

Det finns även byxor i samma som hoodien och det vill man ju ha. Klart man ha en hoodie för sig själv också, men set är alltid roligast. Nu från 138 kr (ord 399:-). Länk byxor.

Den här har jag i svart och den är så skön. Den sitter inte åt samtidigt som den är både casual och söt på en gång tack vare volangerna. Den finns i flera andra färger också (dock bara den här blå som är på rea), som grå och även vårens färg lila (samma som förra året by the way så släng inte era lila plagg). Från 174 kr (ord 499:-). Länk sweatshirtklänning.

Det var några av mina tips. Det finns även skor, heminredning, underkläder och herrkläder på rean och när det är 30% på reapriset (vet inte om det är på allt) kan det vara värt att ta sig en kik. Länk Cellbes.

1 reaktion på ”Rea på rean så passa på”

  1. Tack för tipset på den stickade klänningen. Helt perfekt. Till den hade jag svarta strumpbyxor och svarta skor. Tycker det är svårt med storlekar men denna blev super.. Tack!!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *