Medelålders tjockis i magtopp och kavaj

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes och H&M

För ett par dagar sedan lade jag upp ett inlägg på Instagram där jag visade en kavaj och en kort topp under. En som visar mage. Jag älskar kavajer och kostymer och har alltid gjort det så jag välkomnar verkligen det modet. Igen. Allt kommer ju tillbaka. Hur som helst så har jag väl alltid haft typ tshirt liknande toppar eller kanske nån skjorta under kavaj. Eventuellt linne. Men så har jag känt att nej men en croptop kanske kan vara kul? Så inför Daisy Beauty awards letade jag järnet i flera månader efter en kort topp. Det blev en skinn(plast) med knappar, men så gick jag ju inte på galan pga sjukdom så den är inte använd. Men tanken på korta toppar har funnits kvar.

Som jag också skrev i inlägget på Instagram där jag ifrågasatte om en femtioårig, kort tjockis kan ha en croptop så är svaret fortfarande – ja det kan man! Om man känner för det. Om man känner sig bekväm. Om man känner sig fin. Då kan man ha på sig i stort sett vad som helst faktiskt. Sen vad andra tycker är ju en annan sak. Men det är ju JAG som ska trivas. Jag som ska känna mig fin. Och det gör jag i kavaj med kort topp under. Faktiskt. Skit samma med ålder och kroppsform, ha på dig sånt du tycker om. Folk kommer alltid ha åsikter ändå, det har man alltid om tjocka kroppar och hur man då bör klä sig. Men vem säger att de som kommer med negativa åsikter har rätt? Vem gjorde dem till modepoliser? Nej skit i eventuella bajskommentarer och ha på dig det du gillar. Bara köööör! ❤️ (det är ju liksom bara kläder för jösse namn).

Jag kommer fortsätta leta korta toppar och fler kavajer och kostymer att ha i sommar. Här är det ju ingen kostym utan en svart (ser gråish’ ut på bilden men är svartsvart) kavaj och ett par svarta byxor. Sen kommer lite solbränna på kroppen och magen också göra sitt till skulle jag tro. Jisses så jag längtar efter sol och värme nu.

Och så en topp från H&M. Jag beställde hem den i xxl men den var för stor så här provar jag en xl som sitter bättre då den dessutom har smock i ryggen.
Länk topp.

Jag hade annars en ny röd tshirt under innan jag testade toppen, så jag fotade med kavaj och vanlig topp också. För den som inte vill visa magen kanske. Kavajen är ofodrad i nån slags polyester. Finns i storlek 42/44(s) till 58/60(xxl). Jag har 50/52 i min. Länk kavaj.

Jag har lite svårt att hitta kavajer som sitter bra för precis som med kappor är de ofta raka i större modeller (figursytt verkar sluta vid storlek 46 i många fall) och så blir de boxiga på mig då jag drar en storlek över axlar och en annan över höfterna. Men jag tycker att den från Zhenzi här faller bra trots att den är rak.

Kavajen är som sagt riktigt svart i verkligheten, det är bara reflektionen som gör att den ser dassig ut.

Kram på er ❤️

5 reaktioner på ”Medelålders tjockis i magtopp och kavaj”

  1. Du är superfin i croptop! Kör på det! Ha en bra dag😀Kram och tack för härlig blogg!

  2. namaste_by_emilia
    Senaste inlägget på Instagram
    Där berättar hon mycket om sin operation av lipödem

    Det kanske kan hjälpa dig.
    Hälsn Yvonne i Luleå

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *