Vår i luften och utrensning av gammalt skräp

Hej på er! Idag har det känts i luften som att våren är på gång här i Malmö. Det var kallt i skuggan men solen värmde ändå lite och när jag satt på bussen såg jag hur hela rondellen var täckt av lila krokusar och det gör ju en glad 🙂

Jag tog en bild från bussen på vägen hem men då hade blommorna hunnit stänga sig mer så det var inte riktigt lika lila, men man ser ju ändå.

Så ni som har snö – misströsta icke för våren ÄR på g. Lite bakslag får en räkna med men snart nog sitter vi där mot husväggarna med ansiktet mot solen och en kopp kaffe i handen. Det kan man förvisso vissa dagar nu också, men jag tänker vår på riktigt liksom. Det är ju bara två veckor kvar sen är vi för fasiken i april med påsk och allt sånt härligt.

Tanken var att jag skulle lägga upp en drös bilder idag på bikinisarna som kommit, på gardiner, på jeans, tshirt, kavaj och annat. Men jag har inte fotat än eftersom jag fortfarande haft sketaont i rumpan och sidrumpan som jag sa till doktorn. Alltså ländrygg/skinkor. Jag ska ta en kur antiinflammatiskt med naproxen och alvedon för att boxa iväg inflammationen så ska jag väl vara bra sen. Jag blev så himla glad att höra att hon inte trodde att det var artros och det trodde inte kiropraktorn heller och det är en sån otrolig lättnad. Det räcker väldigt väl med att ha det i knäna, och sen lipödem på en massa ställen. Jag behöver inte mer skit så jag är så glad att det här nog bara är något tillfälligt som snart är borta. Så hurra för det och hurra för att våren är på g!

Jag tänkte dock försöka ta bilder imorgon så håll utkik. Jag fullkomligt älskar den blommiga bikinin från inlägget lite längre ner. Är ni sugna så beställ redan nu om den finns kvar. Och så är jag förtjust i det andra också, men jag återkommer som sagt.

Igår gjorde jag något som är så trist men som behöver göras, nämligen att rensa. Nu var det dags för smink, hår och hudvård. En del av det i alla fall. Det blev en hel papperskorg att mata soptunnan med. Och så en låda med smink till Malin och en till mamma. Bort med gammalt skit, ge bort sånt man inte använder och behåll bara sånt ni använder och gillar.

”Bra att ha” blir sällan använt oavsett vad det kan handla om. Från gamla bildäck till illgröna nagellack typ. ”Jag kanske kommer ha det på en temafest elelr maskerad”. Nej. Köp nytt den dagen du eventuellt skulle behöva det. För att inte tala om kläder som är för små eller för stora. Bort bort. Det blir nästa rensning här. Det här jag förvisso ganska duktig på. Överhuvudtaget är jag inte speciellt nostalgisk utan slänger sånt som bara ligger och skräpar och tar plats. Häck väck med dig! Sen finns det ju såklart en del saker och kläder jag vill behålla, men annars är jag bra på det där med att rensa. Att åka till tippen och slänga saker är så otroligt skönt. Jag försöker få med Thomas på det tåget men det går trögt. Men jag kan förhoppningsvis omvända honom från samlare till slängare 😀 Och jag menar ju inte att man ska kasta fina saker, men bra att ha och annat som bara är i vägen – bort!

Nu ska denna här gå och fixa lite kvällsmat och sen ska jag ta och prova jeansen jag beställde. Kram på er!

1 reaktion på ”Vår i luften och utrensning av gammalt skräp”

  1. Så fint att få se krokus som så bra representerar VÅREN den så efterlängtade! Tack för det Louise!💕🌟🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *