25 procent i helgen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er raringar. Jag hoppas ni har en bra våffeldag? Här är det ganska lugnt och stilla. Jag sippar på en kopp te och bloggar och Thomas är i källaren och håller på med något. Men sen ska det bli våfflor. Jag ska bara städa klart först också.

Det tar sin lilla tid för jag har delat upp det eftersom skinkorna forfarande gör väldigt ont. Jag fick stötvågsbehandling av kiropraktorn tidigare i veckan och jag kör också på med en kur av Alvedon forte och Naproxen. De senare har dock lett till magkatarr, trots att jag också petar i mig Omeprazol. Men det går väl över för jag måste bli av med det där som hugger som en tiger i skinkorna. Den där krampen alltså, fy! Men det släpper nog snart hoppas jag.

Det kan hända att jag drar på mig en klänning ikväll, bara för att det är lördag liksom. Bryta av från mysbrallorna lite, hehe. Kanske det blir den svarta vi var ute och fotade igår. Det var fint väder men fy f-n vad kallt. Det blåste så jag fick vira in mig i flera filtar när vi gick in sen, hua! Våren kom med värme tack. Vi fotade mer än klänningen så jag lägger upp en del inlägg nu i helgen, dels är det ju lön och då unnar sig en del något extra och dels har till exempel Cellbes 25% på sitt varumärke. Som klänningen på bilden.
Använd kod 2325 för 25% rabatt i helgen (gäller som sagt på Cellbes eget varumärke).

Alltså, fy fasen vad vita ben jag har! Jättebleka och ganska torra. Det kanske vore läge att brun-utan sola snart känner jag. Klänningen jag har på mig är från Cellbes och den är så skön så skön. Samma modell som en starkrosa jag visade för ett tag sen men som tagit slut. Men den här svarta är perfekt för mig just nu känner jag. Och eftersom den är luftig så lär den funka i sommar också. Länk svart klänning (glöm inte kod 2325 för 25% rabatt).

Ärmarna är 3/4 och man kan fästa med knappar men det vill jag icke. Jag har storlek 50/52 i min klänning och den finns från 34/36 till 62/64.

Vi försökte ta bilder på baksidan men det blåste så himla kallt plus att klänningen liksom slickade sig osmickrande kring magen och håret flög som en häxkvast. Och så blev det som ett grå hinna över bilderna. Så att…näe.

Lite stylingtips för klänningen nu är att ha antingen sneakers som jag har (och jag kommer ha strumpbyxor också!) eller kängor. Mina sneakers är max cushioning från Skechers som är så otroligt sköna. Jättemjuka och väger typ ingenting.

Eller kängorna jag visat många gånger tidigare och som jag använder väldigt mycket. Länk Rieker känga. Sen lite längre fram tar jag fram mina Pandora som är lite tunnare och nättare, och som funkar i vår och sommar.
Sen, om ett tag när man inte riskerar att förfrysa tårna, så vill jag matcha klänningar med ett par chunky sandaler som dessa. Länk sandaler Tamaris
Vill man köra på den lite nättare och klä upp klänningen mer så kan de här vara ett alternativ. Jag är själv sugen på dessa, fast inte till just den här svarta klänningen utan till andra. För högre klackar än så här funkar inte på mig så länge mina knän gör ont. Länk sandaletter

Nu ska denna här hämta en slurk te till och sedan skriva något inlägg till. Kram på er ❤️

1 reaktion på ”25 procent i helgen”

  1. Pingback: Nya köksgardiner igen – Big ass fashion

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *