Matcha kläderna med himlen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Hej vänner. Nu är september här och den har börjat med lika ljuvligt väder som augusti avslutade med (och för den delen så var ju augusti fin nästan hela månaden). Jag älskar den höga luften och färgen på himlen en riktigt vacker höstdag ger. Så jag inspirerades till ett blått inlägg här. För NU är jag redo för höstkläderna. För mig kommer de nog att gå i blått, plommonlila, vinrött och för den delen rött och svart. Det är de färgerna jag känner för mest just nu i alla fall. Så här kommer ett blått inlägg. Och en avstickare med den svartvita klänningen.

Ha en jättefin fredag vänner. Nu ska jag ta och testa min nya locktång innan Thomas, Oscar, Malin och en kompis till Oscar dundrar in. Stor kram på er ❤️

Länkar till produkterna: Ljusblå halsduk, Blå klänning, Blå sidenskjorta, Blå hårsnoddar, Blå mössa, Guldiga hårsnoddar, Marinblå byxor

Den här stickade klänningen ser ju bara så himla fin ut! Jag såg den randiga på bilden nedan i Lindex fönster och tänkte att den måst jag leta upp, men så såg jag den här blå också på hemsidan och nu vet jag inte vilken jag ska välja.. Länk klarblå stickad klänning.

Den här såg jag alltså och tyckte att den ser ju jättefin ut och måste nu se till att prova den. Om jag ser rätt så är ränderna svarta i den här och det är ju min färg…men den blå är ju också så snygg. Länk randig stickad klänning.

Så snyggt med svarta strumpbyxor och kängor eller en grov sko till. Och ja, det passar ju till den blå också… Båda klänningarna går upp till xl. Jag vet inte om det funkar på mig eller inte så jag måste testa känner jag.

En skjorta i sidenblandning passar jättebra till både jeans och för att klä upp de marinblå byxorna nedan. Sidenskjortan går upp till xl. Länk skjorta.

Jag gillar verkligen sånahär byxor som är en hybrid mellan finbyxa och mjukisbrallor. En byxa du kan ha med tshirt för en enkel vardagslook, eller varför int en gosig sticka polotröja, eller som jag tänkt här att klä upp med sidenblus. Antingen den här blå för en snygg ton i ton look, eller så finns det ju klassikern med vitt också. Just nu har Lindex 20% på jeans och byxor dessutom. Dessa finns upp till xxl. Länk marinblå byxor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *