Legobyggare och pyjamasmys

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M

Godkväll mina fina. Vad hittar ni på? Här sitter vi och kollar på Lego Masters och i pauserna blir det att blogga för mig och Thomas gör nåt på sin iPad. Ljusen är tända och jag tänker göra mig en kopp te för jag fryyser. Vi var ute på verandan tidigare ikväll för att sätta upp våra granslingor med ljus i, och helsike vad det blåste! Vi satte upp det mesta men vi bestämde oss för att ta resten imorgon med hopp om att det blåser mindre då. Och så tänkte jag sätta upp ljusstakar i fönstren också. Gran, tomtar och sånt får vänta ett tag till faktiskt för det känns för tidigt även för mig som älskar julen.

Men något som inte är för tidigt är att beställa jultröjor. Jag och Thomas har beställt och fått hem. Jag tog ingen tröja utan en julklänning. Och så har jag fått hem en julkofta också. Så nu är vi kittade ;)Jag lovar att ta bilder på det i veckan.

Självklart ska jag fixa årets julpyjamas också. Om ni minns så har jag det blivit så att jag köpt en ny pyjamas att ha vid varje jul, så också i år. Det blir en röd en såklart.

Den här! Jag såg den först på ”vanliga” damavdelningen och tänkte att ja xl kan nog funka (och den gör den för jag har provat), men jag vill gärna ha stort när det kommer till pyjamasar så jag tänker beställa från HM+ där den går från xl till 4xl. Den är i trikå och därför inte stum så man riskerar spräcka något 😛 Plus bra pris med 199 kronor. Länk pyjamas (finns även i grått)

Pyjamasen finns även i storlekarna xs-xl. Länk här.

Ha en fin kväll vänner ❤️
Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *