Har ni hunnit Black week…friday…fynda?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M och Meds

Det är väl knappast någon som missat att det är Black week och Black friday på g i butikerna? Jag har inte promotat det jättemycket, men visst kan man göra kap om man är på julklappsjakt, ska fylla på till exempel skönhetslagret, köpa något plagg man kollat in sen tidigare, eller som i mitt fall en mobiltelefon. Ja det blir snart bättre bilder här i bloggen, jag ska bara installera, föra över bilder och så först.

Jag har också utnyttjat rabatterna för julklappar, men det kan jag ju inte säga vad det är för något 😉 Och så kan jag ha beställt en tshirt till mig själv också från HM då plusmedlemmar har rabatt redan nu (den här beställde jag).

Men ett ställe jag tänkt handla på är Meds (länk här) för jag har slut på flera produkter, som till exempel Priorin. Jag är dessutom otroligt, galet trött så nån burk/flaska med vitaminer eller annat piggmedel ska jag också leta upp. Jag har plockat ihop ett kollage till er här med produkter jag själv testat och tycker om, och alla är rabatterade nu 🙂

Eller nej, nu ljög jag för jag har inte testat Dermalogicas ögonkräm, men VILL. Det andra har jag provat. Som hårinpackningen från Ida Warg som doftar kola. Låt den gärna sitta kvar över natten så blir håret så himla mjukt. Eller bus från samma märke – också bra och ger ingen Trump-orange färg(glöm inte vanten för att slippa färgade handflator). Acasias sheetmask är fantastisk och att den vunnit flera priser känns rättvist. Priorin äter jag för att försöka få bukt med mitt hår som fått fnatt de senaste två åren. Kanske för att jag antagligen är i övergångsåldern.

Ögonfransserumet funkar, men det gäller att ligga i och använda det varje kväll i 6-8 veckor innan man ser resultatet. Så om man inte ser något efter 2-3 veckor, ja det är inte så konstigt för det gjorde inte jag heller. Men sen!

Det var dagens shoppingtips från mig.
Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *