Hjälp med klänning från Indiska?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Hej kära ni! Nu är det ju black friday snart och en del har börjat redan innan med black week och allt vad det heter. En av butikerna som har erbjudande med 50% i halva butiken är Indiska. Och klänningen jag velat ha länge men som jag tyckt var lite för dyr för en ribbad ganska vanlig klänning, finns nu med i erbjudandet. Men tyvärr är den slut i xl både på nätet och i alla butiker i Malmö. Sheise!

Så nu undrar jag om det finns någon vänlig själ som vill köpa och skicka den till mig? Med postnords ”skicka lätt” kostar frakten 63 kronor. Det står att man då ska skriva ut det fraktsedeln, men om man inte har egen skrivare så kan de skriva ut på inlämningsstället (iaf sa de så på Ica Malmborgs). Då behöver man namn och epostadress. Det får du såklart av mig.

Jag har sett online att klänningen finns i Lund, Halmstad, Kupolen, Gävle, Karlskrona, Karlstad, Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Östersund, Mölndal, och ett gäng ställen till. Några av de andra har få kvar. Men här i Malmö är den slut överallt (kollade även med Mobilia som stod på några få men såna saldon stämmer sällan).

Om någon av er har tid och lust så maila mig gärna på louiseflinck@gmail.com. Eller om ni vill skriva i kommentarerna här. Eller om det är någon som redan har mitt telefonnummer. Klänningen heter Orsa 202 och är en svart ribbad omlottklänning. Kostar nu 249,50 (ord 499)..

Vill ni köpa annat (den här är alltså slut online förutom någon i xs just nu) så har de mycket bra för 50% (som min nya fina kopp).
Länk till Indiska här.

Så här ser den alltså ut. Jag behöver den i xl.

Jag har spetsbh här under så det är alltså ingen spetskant på själva klänningen som ni ser på de andra bilderna.

Det är egentligen inget viktigt men den är fin och skön och passar bra när man vill ha en klänning utan att vara för uppklädd. Så om någon vill fixa blir jag glad 🙂

Kram på er!

8 reaktioner på ”Hjälp med klänning från Indiska?”

  1. Tack snälla. Dock har en gullig läsare köpt åt mig och skickat för jag trodde inte att den skulle komma in igen.

  2. Vad kul att höra att du gillade mitt tips och att den blivit en sån favorit. Det kan jag iofs förstå för den ÄR både jätteskön och snygg. Härligt med komplimangerna ❤️

  3. Köpte den här klänningen efter att du visat den i din blogg första gången. Kan vara det bästa klädköp jag nånsin gjort!
    Superskön och fin! Lätt att klä upp och känna sig festfin i även fast det är en enkel ribbad klänning. Får alltid massa komlimanger när jag har den på mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *