Den är svart, mjuk och passar så bra på min axel

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Ni som följt mig länge vet att jag älskar väskor och skor. Och halsband, örhängen, diadem osv – accessoarer och skor med andra ord. Nu har det mest blivit sneakers de senaste åren eftersom mina knän är så kassa att jag vill gå i det som dämpar mest. Men väskor däremot, de funkar ju alltid. Oavsett vilken storlek man har dessutom. Min väsksmak är ganska klassisk, men jag kan också bli jätteväskkär i nån gullig, söt, cool eller rolig väska som inte alls är klassisk.

Thomas, precis som de flesta män, fattar inte alls hur man kan behöva mer än en enda väska. Jag förklarar tålmodigt att väskor skiftar jag efter humör, väder(man vill ju inte ha något luddigt eller mocka i ösregn), årstider(tygväskor har jag helst på sommaren), kläder(stil och färger), mode(väskor blir ju också omoderna och moderna), användningsområde(stor, liten, mellan, ryggsäck) och så vidare. Så jag har ett gäng väskor, även om jag rensar ut emellanåt. Men det är svårt att slänga väskor för de är mina bebisar. Precis som skorna.

Nu har det tillkommit en ny bebis i min samling. En jättemjuk, svart sak i skinn från Depeche. Den sticker inte ut, men den är just klassisk och snygg. Storleken är dessutom perfekt för min del.

Här är nytillskottet. En svart med både kort och lång axelstrap. Jag är så glad för den ska ni veta ❤️
Jag gillar att ha väskorna tvärs över kroppen så har jag händerna fria och de riskerar inte att ramla ner från mina flaskaxlar. Thomas däremot tycker att det är fult när jag har dem som ”en skolväska” över kroppen, haha. Men den här axelremmen är ganska kort så jag tror att jag kan ha den utan att den ramlar ner och har sig.
Väskan har dessutom dubbla fack så man får plats med precis allt man behöver och lite till. Blir ni också sugna så slå till snabbt för den tog slut skitsnabbt trots att den är en nyhet. De har fått en påfyllning igen såg jag, men som sagt, passa på om ni vill ha en. Länk väska.
Annars finns den här(också Depeche) som är nästan samma storlek som den jag beställt. Ett par centimeter mindre på båda hållen dock. Men jag funderade över den här också för den funkar till precis allt. Länk väska.
Inga dubbla dragkedjor, men den här ser rymlig ut ändå.
Den här lilla väskan har jag också, fast i svart. Jag minns att många av er frågade mig vart jag hade köpt den, men då hade jag inte koll eftersom jag köpt den direkt via en säljare för Depeche. Men nu vet jag att Cellbes har den. Jag är bra sugen på en brun också för den här är så himla bra speciellt på sommaren när man bara vill ha en liten väska med det nödvändigaste med sig. Det får plats i den här. Mobil, plånbok,nycklar och en del smink. Och ett par solglasögon. Det man behöver på sommaren som sagt.
Länk väska (svarta finns på samma länk)

Det var mitt nytillskott i väskgarderoben och några tips till för er som liksom jag blir superglada för en ny väska och känner att det kanske är dags att de andra väskorna får en kompis 😉

Kram på er och ha en fin kväll ❤️

2 reaktioner på ”Den är svart, mjuk och passar så bra på min axel”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *