Brand, rådjur och drama

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes och Ellos

Hej mina fina! Jag hoppas allt är bra med er? Här är det full rulle med barnen. Ikväll blev det mys med te, popcorn, vindruvor och film med lilltjejen, medan storebrorsan satt och spelade på sitt rum. Lite som det brukar se ut här om kvällarna 🙂 Nu har jag precis röjt undan i köket och är rejält redo för sängen, för klockan sex ringer klockan och det är dags att skjutsa barnen till skolan.

Efter att dessutom ha varit uppe länge förra natten efter att ha sett hur det brann och bolmade med fullt pådrag av poliser, brandkår och ambulanser ett par hus bort så kan det nog bara bra att försöka komma i säng. När vi stod där och kollade på pådraget(stackars grannar som stod i morgonrock och såg sitt hus brinna – jag känner verkligen med dem) så tittade jag dessutom ner på gatan här i villaområdet och som om det inte vore nog med blåljuspådrag och drama så kom det två rådjur rusande mitt i alltihop. Jisses!

Nu får det gärna bli en actionfri natt, helst utan mardrömmar. För visst fasen drömde jag stressande mardrömmar om att det brann i alla hus och att jag skulle varna folk för det var bara jag som hade sett det…

Oh well. Imorgon är det tisdag och det är tyvärr mulet och kallt väder utlovat här nere i söder ( i Stockholm ska det visst bli tvåsiffrigt och sol..jag vill ocksåååå), så jag tänkte lägga upp ett par bilder till från när jag och Thomas var i hamnen och fotade lite.

Det var några av er som undrade över min kappa på de andra bilderna. Det är den jag visat från Ellos tidigare. Nu har Ellos dessutom 40% på rean så den är snorbillig (359 kr mot ord 999 kr) så även om det börjar bli för varmt snart så är det här en klassiker som kommer vara perfekt igen i höst. Länk kappa. Använd kod 435711 för 40% på outleten. Jag hittade en massa annat fint där som jag också tänkte tipsa om.

Och så hade jag min nya fina väska. Den hänger med överallt nu och jag tycker så mycket om den. Länk väska.

Ha en fin tisdag vänner. Kram på er! ❤️

1 reaktion på ”Brand, rådjur och drama”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *