Klassisk outfit mellan alla myskläder

nlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos och Cellbes

Hej på er. Jag hoppas allt är bra med er och att ni är friska och krya. Idag har jag mest pysslat lite hemma i lägenheten och nu ikväll blev det ett bad med rosa badkulor. En ganska oanselig dag får man väl säga. Egentligen hade jag till exempel velat åka till Stockholm och träffa vänner, eller i alla fall till Osby. Men det är ju samma för alla så det är bara att bita ihop och hålla ut. Snart måste det väl återgå till det någorlunda normala hoppas jag.

Själv går jag inte ut och festar eller något sånt alls, det känns bara så korkat att gå på krogen när man vet hur det ligger till. Så jag har mest vardagskläder eller myskläder på mig numera. Jeans och topp är uniformen. Och så nån jacka till det. Och sneakers på fötterna. Så jag tänkte visa en sån outfit, fast skjorta istället för trikåtopp 🙂

En outfit som funkar lite var som helst, som på jobbet till exempel.

Skjortan är från Ellos plus och som ni ser har den inga bröstfickor. Jag gillar inte bröstfickor på skjortor i större storlekar. Jag har några för jag har tyckt tillräckligt mycket om skjortan i övrigt, men helst inte.

En bra sak med kappor utan krage är att det är enkelt att ha en snygg sjal till. Det knölar inte sig i nacken eller så. Länk till kappan här.

Jag tror att det finns liknande såna här på Ellos, men just den här är alltså från Ellos plus. Skjortan finns i stl 44-60. Länk vit skjorta.

Här är mina sneakers. Länk vita sneakers.Jag har storlek 38 och det tog jag i dessa sneakers, men de är lite stora tycker jag. Nu har jag ju använt här när jag fotade så jag kan inte skicka tillbaka tyvärr så jag säljer kanske dem. Men de är himla fina och sköna annars så jag funderar på ett par 37or istället. Så jag tror att man kan gå ner en storlek om man har typ normala 38or (eller vilken storlek som helst såklart).

Nu ska jag ta och läsa in lite saker jag ligger efter med, och sen blir det natti natt här på Ribersborg. Ha en fin onsdag vänner. Kram från mig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *