En av flera hemmauniformer

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Oavsett om man jobbar hemifrån eller bara håller sig hemma om kvällar och helger så tror jag att många av oss dyker ner i myskläderna. Det gör jag iofs för det mesta när jag kommer hem, coronavirus eller ej. Det är av med jeans och väck med bh’n, sen på med något mjukt och gött. Genom åren har jag haft en massa väldigt..ehm…vi kan kalla dem ”osnygga” mjukisbyxor.

De har kanske varit okej från början men sen har de börjat bete sig konstigt. Som de grå min vän Lena fortfarande påminner mig om. De töjde sig på bredden och krympte på längden så de blev nästan lika breda som höga. Slutade jag använda dem? Noooo. De var ju sköna! Eller de där svarta som jag hade tills det var hål på knäna. Hos mamma och pappar har jag ett par långkalsonger med gällivariehäng. Till dessa brallor har det ofta hamnat en sliten gammal tshirt. Skönt? Ja! Snyggt? Hell no!

När jag är för mig själv spelar det ju ingen större roll vad jag har på mig, men om jag inte är ensam känns det bättre att ha vettiga myskläder. Så jag har skaffat ett gäng såna nu. Fyra set tror jag att det blivit. Det senaste har jag på mig på bilderna här nere.

Kanske inte dem mest smickrande av poser, men va fasen… 🙂 Just det här setet är så himla skönt.

Jag tog storlek 48/50 i tröjan. Länk huvtröja.

Byxorna valde jag i storlek 52/54. På mig som är 165 cm är de lagom i längd, men för en lång person ska man veta att de inte är så långa. Länk mysbyxor.

Har man långa ben hade jag nog satsat på DEN HÄR istället. De byxbenen är på tok för långa på mig. Men för oss som inte är jätteresliga är setet på bilderna här superbra.

Nu mina fina är det sovdags här hos mig. Nattinatt och ha en fin torsdag. Kram på er.

1 reaktion på ”En av flera hemmauniformer”

  1. Helena i Västerås

    Det bästa som finns att komma hem och sätta på sig mysbyxor och tshirt.
    Sambon och jag gör alltid det efter 15 år ihop. Första två åren satt vi i jeans men sen kom vi på att vi båda hatade det 🙂
    Nu ser vi knappt varandra uppklädda eftersom man mest är hemma på grund av coronan. Men visst är det kul att klä upp sig någon gång ändå.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *