En skir rosalila sommardröm

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Det har inte hänt så ofta på sistone, men emellanåt sker det – jag tar på mig en klänning! 🙂 Jag som älskar klänningar har mest hoppat i mysbrallorna den här vintern och våren. Men nu när våren är här blir man ju extra sugen på lite ljuvligheter. Som den här rosalila klänningen jag såg på Ellos sida och kände att jag måste prova. En vid, skir sak med underklänning i cerise.

Jag älskar färgerna i den här och tänker att den blir ännu finare när jag blivit lite mer solbränd och fixat till håret hos frisör (ljusare och mindre slitet är min vision). Men klänningen i sig är fin som snus. Just nu är det 20% på priset på den här. Länk klänning.

Jag tog storlek 50/52 som för övrigt är den enda storleken som finns kvar just nu när jag skriver. Men de får förhoppningsvis påfyllning. Den här funkar, men jag hade nog gärna testat en storlek mindre ändå för att inte ha lika mycket tyg runt mig så att jag ser större ut än vad jag är. Det behövs liksom inte.

Underklänningen är rejält urringad, men eftersom den sitter fast i klänningen är det svårt att justera. Men det går ju att sprätta loss och sen sy ihop axelbanden lite högre upp så man inte riskerar att hela härligheten hoppar ut vid ett illa valt tillfälle…

Där bakom ser ni by the way möblerna jag fixat till med vit sprayfärg.

Riktigt somrig är den allt.

Jag hoppas som sagt att de fyller på med storlekar för den här färgen är så fin. Den finns i grönt också för er som föredrar det.

Det var dagens klänningstips. Kram och ha en fin kväll ❤️❤️❤️

6 reaktioner på ”En skir rosalila sommardröm”

  1. Söt bild på er! Han borde fundera på en frisyr där håret syns lite mer 😊

    Bra kämpat i trädgården!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *