Jag lånade mammas blus en stund

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Alltså, vilken underbar dag det har varit idag. Inte ett moln på himlen och varmt och skönt. Jag har varit hos mamma och pappa sen igår men hade inte med mig bikini eller något sånt så jag har suttit en stund i solen i bh och mysbrallor. Jag hade även missat detaljen med solskyddsfaktor och den mamma och pappa har var 30 tror jag vilket jag tänkte att det behövs nog inte. Eller hur? Det hade jag mycket väl kunnat ta även om jag inte satt så värst länge och inte mitt på dagen, för solen tar verkligen nu. Så glöm inte solskydd kära ni. Här kommer det definitivt att smörjas framöver!

Jag åkte upp hit för att fira mammas födelsedag en dag för sent så jag hade med mig ett gäng presenter, bland annat en blus. En jag själv testade och faktiskt gillar. För vanligtvis vill jag inte ha mönstrat, men eftersom den här är så soft i färgerna så trivs jag i den.

En mjukt blå nyans med vitsvart mönster. Funkar fint både till jeans, svarta eller vita byxor. För min del blir det till jeans om jag köper den. Jag har på mig stl 50/52. Länk till blus.

Någon hade skrivit i cellbes kommentarer att det var en magtröja. Jag antar att hon menade att den visar magen, men det gör den då inte på mig och inte på mamma. För mamma tyckte så mycket om den att hon beställde den i en annan färgställning också. En som är mer blarrig, men som nog kan vara snygg på henne.

Ja det där med att modella…ehm…njäe. Snyggt dessutom med mammas för stora skor som jag inte hade knutit då jag hade tänkt vara barfota men glömde bort det, hehe.

Nya solglasögon också och de är mina. Jag har två par nya, dels de här och ett par andra som jag visar snart. De här hittar jag inte just nu men ska se om jag kan få fram länk. Kan vara slut också.

Nu ska jag jobba undan lite ärenden innan det är dags att sussa och sen imorgon förmiddag dra ner till Bunkeflostrand igen.
Kram på er vänner!

6 reaktioner på ”Jag lånade mammas blus en stund”

  1. Snygg blus, den passar ju dig perfekt och coola solbrillor!
    Har du testat några sköna sandaler du kan tipsa om? Det är så himla svårt att hitta mjuka, sköna, gåvänliga och snygga sandaler så tips mottages tacksamt 😊 Ha en härlig dag i solen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *