Kläderna var sköna men jag ville bara kasta av dem

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej mina fina. Jag hoppas att ni haft en bra start på veckan och att ni mår väl. Här är det full rulle med barnen som vi hämtade idag (måndag), läkarbesök, samtal med sjukgymnast, jobb och annat.

Nu när hösten är på g så är det nya kläder som gäller för både barnen, Thomas och mig. Och för egen del har jag beställt en hel del nyheter för att kunna testa och visa er. Kläder som funkar i många storlekar. Jag fotade några i helgen, men det var typ tusen grader i provhytten så bilderna blev sådär får jag ju säga. Man ser på de allra flesta att jag ville klä av mig in på bara skinnet och slänga mig i närmsta kalla vatten för att svalka mig. Men ni får bortse från det och kolla på kläderna, haha.

Cellbes har fortfarande 25% på valfri vara från deras eget sortiment med kod 2137. Länk till Cellbes här.

Den här jeansklänningen var jag osäker på om jag skulle trivas i när jag såg den på bild då jag oftast föredrar andra ringningar på klänningar. Men när jag väl provade den så kände jag mig hemma.
En enkel men skön klänning som kommer funka fint i höst med strumpbyxor och kängor. Klänningen finns från stl 32/34 till 52/54. Jag har 52/54 då jag var rätt att 48/50 skulle smita åt för mycket om röva.
Länk jeansklänning.
Längre fram vill man kanske ha en kofta över. Som den här. Eller en annan. Men den här är i alla fall också ny och den kommer jag att ha mycket i höst med jeans. Blå såväl som svarta. En ganska rejäl ribbstickad sak i bomull. Just nu är det 100 kr rabatt på den här. Länk kofta.
”Snaaart ska jag ta av kläderna, svepa en kall dricka och sätta mig i bilen med ac på hösta speed”. Så tänkte jag nog här…

Nu är det sängdags för denna här men jag återkommer innan ni vet ordet av 😉
Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *