Rabatter på skönhet och kläder

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes, Kicks, Åhléns

Här kommer rabatter från tre företag där jag handlar ofta. Nämligen Cellbes, Kicks och Åhléns. Jag ger några exempel på vad jag själv skulle köpa om jag skulle handla. Och det kanske jag gör…hehe.

🌸 25% på valfri vara från Cellbes eget sortiment med kod 2137. Länk Cellbes.

🌸 20% på ansiktsvård på Kicks. Länk Kicks

🌸 25% på foundations och mascaror på åhlens.se (gäller inte Chanel, Dior, Ofra).
Länk Åhléns Skönhet.

Cellbes

Nyinkommen klassisk beige kappa. SÅ snygg och den här vill jag ha. Länk här.

Jag har själv beställt den här i svart samt en annan huvklänning i cerise för jag tänker att det här är mitt perfekta höstplagg. Mjukt och gosigt, avslappnat men ändå klädd. Funkar till såväl sneakers som kängor eller stövlar. Jag visar när den kommit, men passa på nu när det är 25%.
Länk sweatshirthoodie.

Kicks

Double serum från Clarins. Det här är skitdyrt men också ett av väldigt få serum jag verkligen sörjt när det var slut för det gav min hy en jätteboost. Jag märkte skillnad på riktigt av detta. Och då har jag testat många andra i det övre prisskiktet, men ingen har funka lika bra som detta på min hud. Nu lite billigare än vanligt när Kicks har 20%. Länk double serum från Clarins

Filorga Timefiller correction cream. En kräm för oss som kommit upp lite i ålder och känner att rynkorna gärna får hålla sig borta så länge som möjligt och som vill ge huden hjälp på traven att hålla sig smidig. Då kan den här vara något. Jag har själv bara korttidstestat genom ett litet prov från Kicks men bara av det lilla så gillade jag den skitmycket.

Att jag inte köpt beror enbart på snålhet och inget annat, för annars hade jag köpt den här direkt. Är ganska sugen nu får jag säga. Länk Timefiller (det finns många i samma serie så läs vad just du söker efter för effekt)

En billigare kräm som funkar för de allra flesta är Lumene. Just här Nordic C. Men i mitt tycke så har alla varianter (nej jag har inte testat alla sorter, men flera) funkat fint på mig. De ger kanske inte någon wow jag dör så bra-effekt men min hud gillar de här krämerna som ger fukt och som känns sköna på. Och som inte ger utslag, finnar och bröte. Det kan liksom räcka långt så.
Länk Lumene Valo Nordic C

Åhléns.se

Ni har säkert era favoriter när det kommer till foundations och mascaror men jag tänker att jag lägger upp några av mina egna favoriter här för tips.

Den här har jag ju nyligen skrivit om och den är en nybliven favorit hos mig. Vill du också testa så finns Sweed lashes nu med 25% rabatt. Länk Pro Lash Lift Mascara.

En lite billigare favorit sen gammalt är den här – L’Oréal Volume Million Lashes So Couture.
Länk So couture mascara här.

När det kommer till foundations så kör jag faktiskt tre från samma märke då det här är mina favoriter från märkena som inte är så superdyra (den från Sensai jag gillar finns till exempel inte med så därför kör jag på dessa).

En lättare foundation som inte täcker så mycket som jag brukar dutta lite med på sommaren. Perefekt då. Eller för den som inte önskar så mycket täckning. Ibland tar jag och blandar lite lite av den här med en mer täckande om jag vill få en lättare finish. Lumene CC cream. Länk cc cream

Lumene natural glow. Den här använder jag just nu. Den ger ett fint glow som jag iofs drar lite med puderborsten över för jag vill inte vara FÖR glowig så man ser ut som en julgranskula ut a la Bianca Ingrosso(vacker tjej men för blank för min smak). Not my thing.

Men den här ger inte så himla mycket blänk i fejset utan lite lagom. Vill man kan man ta en droppe av en mattare foundation och tillsätta. Jag hade glömt att jag hade den här men hittade och gillar. Glow foundation länk här

Lumene Blur. Länk Lumene Blur foundation.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *