Julen och covid snart över

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej mina fina. Jag hoppas ni haft en fin jul och att måndagen varit bra oavsett om ni har tagit ledigt eller om det är jobbdag som vanligt. Här har julen varit annorlunda mot andra jular i och med att vi varit sjuka. Thomas testade positivt för covid den 22e och jag tog ett snabbtest men det visade negativt. Dock har vi båda haft samma symptom så jag misstänker ju att vi haft samma sjukdom båda två. Det har varit illamående, kräkningar, diarré, hosta, snor och feber. Det senare hade dock Thomas bara i en dag och jag hade i tre dagar men det har har vi inte haft på flera dagar nu som väl är. Det med smak och luktbortfall har vi inte haft överhuvudtaget, kanske är det omikronvarianten för då verkar inte detta vara ett symptom. Och då T jobbar utifrån Danmark där omikron verkar dominera är det ju inte omöjligt.

De säger att man ska vara hemma i sju dagar från att man blev sjuk och att två av dem ska vara feberfria och det har Thomas varit nu och nästan jag också. Så eventuellt ska vi åka upp till mamma och pappa imorgon för att fira lite småjul liksom. Julklappar, mys, god mat. Så jag hoppas att det blir av för jag längtar efter mamma och pappa. Sen vill jag faktiskt ta bort julen här hemma. Bort med granar, stjärnor och stakar tills nästa år. I vanliga fall vill jag gärna ha kvar allt iaf några dagar efter nyår, men i år blev det så konstigt att det får vara över när jag väl träffat mamma och pappa.

Trots att vi varit sjuka i jul så såg vi ändå till att piffa till oss på Julafton i alla fall. Julabad och sen på med en svart tunika i tshirtmaterial med julmotiv och tajts till det. Och smink. Det blev liksom lagom fint men ändå skönt att sitta i soffan med.

Den här är på rea nu (129 kr)för den son är sugen på en till nästa jul, men det är väldigt utplockat bland storlekarna. Länk tunika.

Jag tog på klänning en kort stund också .Lite suddigt och sådär men…tja… så här såg vi ut en kort stund i alla fall 😀
Den här är det jag har på bilden ovan. Av förklarliga skäl så orkade jag inte posera mycket mer än bara en kortis för en selfie. Men det är alltså den här röda sammetsklänningen. Den finns även i svart, grönt och blått och just nu på rea för den som vill vara julkittad till nästa år. Eller nyår. Eller bara en fest i vinter. För det kommer vara vinter flera månader till trots att vi slänger ut julen snart. Och en sammetsklänning är skön att ha att gosa runt i. Min storlek (50/52) kostar 159 kr just nu så det är ju inte speciellt dyrt… Länk sammetsklänning.

Så det blev en julafton i soffan med Kalle Anka och andra filmer. Sent om sider så stekte vi också upp lite prinskorv, köttbullar och griljerade skinkan. Så lite julmat fick vi i oss ändå 🙂 Julklappar spar vi som sagt tills vi är hos mamma och pappa.

Nu ska vi fixa och trixa lite här så får jag se om det blir en tur till Osby imorgon. Jag tog by the way pcr test idag men det är ju från det man blev sjuk som räknas, men jag ville ändå ta ett och det fanns inga tider förrän idag. Så nu är det gjort så kan de registrera mig om jag har smitta, och om jag inte har så är allt fint.

Ha en fin kväll vänner ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *