Jag är också covidpositiv

Hej vänner. Nu har jag fått svar på mitt pcr test och som jag trott hela tiden så har även jag covid. Det var helt enkelt snabbtestet som visade fel. Och med tanke på att jag haft samma symptom som Thomas så vore det ju väldigt konstigt om vi inte hade samma sjukdom. Så eftersom jag haft symptom ska jag stanna hemma sju dagar från de första känningarna. Om man testar positivt utan att ha symptom så är det en vecka från provet. Hur som helst så ska jag alltså räkna från den 22e då jag kände mina första symptom och fick feber, kräktes, diarré och ont i kroppen. Så idag har det gått sju dagar.

Tanken var att jag och Thomas skulle fira nyår i New York då han jobbar över nyår och jag skulle hänga med, han hade dessutom en extra dag i N.Y. Men eftersom det är 14 dagar innan han kan jobba (minst) så blir det inget för oss. Vi åker istället till Osby och firar jul-nyår med mamma och pappa och det blir nog bra det också. Då hoppas jag dessutom vara piggare än vad jag varit de senaste dagarna. Och förhoppningsvis har smaksinnet återvänt då dessutom. Så får vi ta New York längre fram när covid förhoppningsvis lugnat ner sig över hela världen så man kan hitta på saker utan en massa restriktioner och grejande.

Nu vill jag klä mig fint, fixa håret och lägga en snygg makeup efter att ha lafsat runt i myskläder och osminkad sen innan jul. Jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig än, men kanske det blir den blå sammetsklänningen. Jag har lagt upp bilder på Instagram men tänkte lägga upp här imorgon om ni är nyfikna. Eller så blir det kanske något annat. Men en sak jag tänkt visa är i alla fall min nya fina ögonskuggepalett. Och en hårinpackning jag tänkt ha i imorgo,n för då ska jag ta mig ett bad och pyssla om mig själv lite. Det kan behövas för jäklar vad jag känner mig och ser sliten ut. Det ser jag fram emot. Nu däremot blir det sängen och sova för oss.

Kram på er vänner ❤️

6 reaktioner på ”Jag är också covidpositiv”

  1. Hoppas ni får ett annat tillfälle att fira nyår i New York det är häftigt!
    Skönt att ni piggnade på er snabbt från covid, är ni vaccinerade?

  2. Ja det är ganska surt att både jul- och nyårsplanerna fick skrotas. Men det är inte mycket att göra åt saken – vi får möta våren eller nåt i N.Y istället 😊 Ja det blev ju jag och Thomas till slut. Mamma har sagt att det är ju ändå alltid Thomas jag pratat om så det var nog meningen ❤️ Kram och gott nytt år till dig!

  3. Vilken otur ni har som inte kan resa till New York som ni planerat!! New York for New year, kan det bli mer romantiskt? Det viktigaste ar ju naturligtvis att ni blir friska, men man blir besviken i alla fall… Du verkar lycklig tillsammans med din Thomas och det ar underbart att se! Minns dina dagar som singel i Stockholm, hur du tvivlade pa att hitta Mr Right… och se sa bra det blev till slut!

  4. Tänkte när jag läste här hos dig att ni hade samma virus. Men visst är det märkligt i alla fall, att trots vaccinationer så drabbas folket.? Tomas som jobbar med mycket människor är ju klart väldigt utsatt. Nu har ni haft det och har ett bra immunförsvar för densamma.
    Ha en fin nyår/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *