Uppskjuten jul pga covid

God jul kära läsare. Jag hoppas att ni har en fin uppesittarkväll och att ni får en mysig julafton. Här är det ändrade planer. Tanken var att åka upp till mamma och pappa idag när Thomas var på väg till N.Y och sen skulle han komma till Osby den 25e.

Men igår testade Thomas positivt för Covid efter att mått kasst ett par dagar tidigare i veckan. Och på kvällen började jag också må skit med feber, kräk, superkass mage, ont i kroppen och alltmänt hängig. Det har varit skitmående idag också för min del men Thomas har piggat på sig. Och nu på kvällen kunde jag äta några knäckebröd, så förhoppningsvis är jag piggare imorgon.

Lite schleten.

Alla snabbtest är slut men jag hann få tag i ett paket via Apotea igår kväll och nu väntar jag på leverans. Alla tider för pcr test var också slut men ska ta på måndag.

Dock är det så tråkigt att inte få fira julafton med mamma och pappa. Jag hade verkligen srtt fram emot det. Men det är som det är så vi får helt enkelt skjuta lite på det.

Stor kram till er och en riktigt god jul. ❤️❤️❤️

Uppdatering. Mitt snabbtest var negativt men Thomas pcr positivt.

11 reaktioner på ”Uppskjuten jul pga covid”

 1. Tråkigt att ni är sjuka, men vad bra att ni inte han åka dit och smitta dina föräldrar. Krya på er! Hoppas nyår blir lite roligare för er.

 2. Vad jobbigt och tråkigt att ni har blivit sjuka. Precis vid jul och allt. Det är så mycket man inte kan styra över. ☹️
  Krya på er! Kram!

 3. Så tråkigt att bli sjuk. Hoppas att ni ändå kan ha det lite bra nu när ni ändå, trots omständigheterna, är tillsammans över julen. Krya på er nu båda två! Önskar er GOD JULHELG!

 4. Krya på er och hoppas att ni kan få en fin jul tillsammans ändå.

  Jul kan man fira en annan gång. Det vet ju ni förstås, som redan firat en jul.

 5. Så tråkigt, krya på er och tur ni kan fira tillsammans. Det kan bli mysigt också.
  God jul och gott nytt år. Tack för bloggen som ger mig mycket inspiration och tack för alla kläder jag köpt, mycket nöjd med allt. Kram Lisa

 6. Hoppas att du inte fått covid, men om det är det glöm inte att mestadels sitta upp/halvsitta och ligga på mage för att avlasta lungorna. Krya på dig!

 7. Ann-Charlotte Larsson

  Åh, vad tråkigt. Men krya på er och hoppas att ni klarar er lindrigt undan ❤️❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *