Jeans volanger glitter paljetter och spets

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för HM

Jag lovade ju ett collage till fast med ljusare färger. Så här kommer det, även det från H&M. Det är lite 90-talsvibbar med den stora kragen och spetskavajen känner jag. Och så utsvängda jeans a la jazzbrallorna som var inne då i början av 2000 nåt sånt.
Länk till H&M här.

Ps. idag (1 mars) har HM 20% på jeans för medlemmar. Vet inte hur länge erbjudandet varar så jag har beställt både blå och svarta jeans idag.

Man behöver ju inte ha hela den här outfiten utan ta valda delar för spetskavaj, volangblus och paljetter kan bli lite för mycket av det goda. Men plocka delar. Och varför inte sätta ihop med plaggen från förra collaget? Det är så jag tänkt.

Den här ljuva blusen finns även i knallblått och den är också så fin. Jag vet inte riktigt vilken jag skulle välja faktiskt. Jag minns att jag hade en vit blus med såndär stor krage lagd utanpå min svarta kavaj en nyårsafton för många år sedan. Och så cityhorts till det har jag för mig. Jag var så fin att jag hittade mig en pojkvän när jag hade denna outfit, haha. Det ni! Så stor krage är en bra grej. Länk blus med volang

Spetskavaj och jeans känns också som något man hade då och som kommit tillbaka nu. Och varför inte när det är snygga delar av modet från förr? Vissa delar av det hoppas jag att det aldrig blir modernt igen. Som kjol över byxor, fy fan så fult det var och är. Men kavajen här är fin. Finns även i vitt, kanske för blivande studenter eller så. Länk spetskavaj.

Utsvängda jeans är inte för alla. Jag vet inte om det är för mig som är kort med tjocka ben. Kanske. Snyggt på de som passar i det i alla fall. Finns från storlek 32 till 62. Länk utsvängda jeans.

Här är mom-jeansen från förra inägget, fast i blått. De finns i flera olika nyanser. Länk mom-jeans.

Vill man varken ha utsvänga eller mom-jeans så finns det ju till exempel de här. Jeggings med hög midja. De ser inte så snortajta ut heller. Inte på henne i alla fall. 249 pix. Länk blå jeggings.

Den här ger mig ett sånt habegär. Lila och paljetter liksom, vad kan gå fel? Till jeans, till finklänning, till en söt sommarklänning, till shorts. Jag tänker mig den här och skorna nedan till en marinblå finklänning till bröllopet vi är bjudna till i sommar. En ska vara ute i god tid. Länk lila paljettväska.

Hur söta är inte de här då? Som riktiga prinsesskor. Fast med platt klack så att till och med jag kan gå i dem 🙂 Jag vill haaaaa! Länk lila glitterskor.

1 reaktion på ”Jeans volanger glitter paljetter och spets”

  1. Kan inte du ut och pröva lite olika utsvängda byxor. Så vi andra korta och tjocka får veta om vi ska ge oss ut eller inte 😄
    Och vad har man för skor till? Hjälp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *