Jag känner mig så obekväm

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej vänner. Har ni haft en bra fredag? Här har det varit full rulle sedan i morse för idag har vi varit och hämtat barnen som ska vara här i två veckor.

Vi firade in semestern med att jag gjorde en marängtårta. Typ det enklaste som finns om man som jag köpte färdiga bottnar – bara att smäcka ihop topping så är det klart. Det blev grädde, mango och hackad banan(mosad är ganska äckligt har jag kommit på). Sen på toppen grädde, banan och hallon. Och fjutta på lite chokladsås. Klart!

Sen blev det en sväng till Vapiano på Emporia för middag. Uppskattat av oss alla fyra. Imorgon hade jag tänkt en tripp till Kiviks marknad men jag vet inte om det blir av.

Det om detta. Egentligen hade jag tänkt skriva mer om det här med att vara obekväm i vissa kläder. För det är jag! Jag vill inte ha magkorta toppar(för gammal och för tjock), inte korta kjolar(hatar mina lipödem knän), oftast inte småblommigt(tantmönster) och inte ljusa byxor(gropar syns igenom).

Men självklart finns det undantag så jag har småblommiga klänningar(inte många) och nu även ljusa jeans. Magtröjorna är dock bannade. 😝 Mer om ämnet när jag inte skriver från mobilen…

Jag tänkte ha de här med något långt över. En skjorta eller tunika. Men nu ville jag visa hela brallorna liksom. Länk vita jeans.
Jag vet inte vad jag gör med händerna här. Strike a pose baby 😄
Linnet är ett såntdär med inbyggd bh. Inte för att den håller upp så mkt, men lite iaf. Jag tänker när man kutar runt hemma där det ingen bryr sig, men ibland ändå vill fiska upp brösten från sin plats nere vid knäna. Här har jag dock vanlig bh. Men linnet hjälper lite iaf även utan 😁 Kommer i 2-pack. Länk linne.

Nu ska jag släcka här så får vi se vad som händer imorgon. Kram på er och ha en fin helg ❤️❤️❤️

2 reaktioner på ”Jag känner mig så obekväm”

  1. Fin färg du fått i sommar! Snygga kläder, både byxor och linne! Om magtröjor så anser jag i alla fall att de inte passar andra än tonåringar, eller ok 20 – 30 åringar kan nog i vissa fall också ha dessa men sen blir det bara vulgärt, eller ser ut som om man vill efterlikna tonåringar, det blir patetiskt på nåt sätt. Ha en fin helg med familjen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *