En romantisk klänning kommer lastad

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Här kommer en romantisk blå klänning till. Jag har ju en från Indiska som jag hade senast på Oscars kalas för släkten, och så har jag den här också. Den här är dock inte i trikå och är med broderi anglasie.

Här står jag och väntar på att valnötterna ska bli klara. Vem behöver köpa till jul när man har ett megastort träd på baksidan? 😀

Klänningen flärpar lite över bysten på mig så antingen linne, min bh med typ inbyggt spetslinne eller som här – en säkerhetsnål. Nu satte jag den bara helt hastigt så den sitter lite sådär får jag ju säga.

Men annars är det en söt klänning som passar finfint i sommar. Det är en underkjol fastsydd dessutom så inga trosor visas genom broderiet. Inte upptill heller då överdelen är fodrad. Ps trädgårdsslangen är väldigt noga utplacerad för maximalt snygg bild 😛

Färgen på klänningen stämmer bättre överens med verkligheten på den här bilden än den ett hack upp. Jag har storlek 52 på mig. Klänningen är dessutom på rea nu för halva priset.
Länk blå volangklänning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *