En veckas radioskugga

Hej vänner. Jag hoppas ni har det bra. Här har det varit radioskugga nån vecka nu och det beror helt enkelt på att vi har semester med barnen i 2 veckor och det är ganska intensivt.

Vi har hunnit med en del på de här första 6 dagarna. Första dagen hämtade vi dem på eftermiddagen och då gjorde jag latmansvarianten av tårta genom att köpa marängbottnar där jag sen lassade på grädde, mango, bananer, hallon och chokladsås. Det blev liksom startskottet för semestern. På kvällen blev det en sväng till Vapiano.

Malins barnpizza. För mig blev det pasta med oxfilé. Riktigt gott.

Dag två drog vi till Ystad för att träffa Thomas föräldrar och hans syster med sina tvillingdöttrar som var på besök från Norge. Det blev kort men ändå kul att ses 😊

Nygräddat wienerbröd från Fritidsbaren som intogs vid svärföräldrarnas badhytt vid strandkanten.

Självklart har jag fler bilder av allt vi hittar på men eftersom barnen är med på dem och mamman sagt att vi inte får lägga ut bilder på dem så blir det lite torftigt emellanåt 😄

Efter strandhugget i Ystad gick färden mot Kiviks marknad. Den var rätt och slätt skit. Väldigt få stånd med typ fiskeprylar i nåt, foppatofflor i ett annat och vargtshirts i några andra. Men vi gick där ett tag tills regnet drog in. Och det rejält! Vi hann bli plaskblöta innan vi hann till bilen. Men lite vatten gör ju inget egentligen.

Dyngblöt bloggerska.

Dag 3 gick mest till att rensa ur bland Malins leksaker, fräscha till dem och lägga ut på Marketplace.

Detta och en del till är kvar, och en del annat har vi sålt av.

Sen drog jag och Malin upp till Osby och mamma och pappa för bad, mys och övernattning som Malin önskat länge. ”Vi kan väl åka upp själva utan pappa och Oscar”.

Det blev bad på dagen…
…och även på kvällen.

Sen har det varit kompisövernattningar hemma hos oss, lite snabbshopping på Emporia, bad i poolen och häng hemma.

Idag blev det en tur till stranden och även en stund i solstolen. Sommaren är INTE slut. Det vägrar jag.

Vad det blir resten av tiden (en vecka) innan barnen ska hem får vi se. Kanske det blir en tur till Stockholm, men det är upp till Thomas att bestämma sig.

Jag lovar att återkomma oftare nu. Kram på er!

2 reaktioner på ”En veckas radioskugga”

  1. Tycker också det låter så härligt att flickan vill öka med dig till dina föräldrar för övernattning.
    Ni verkar vara ett härligt gäng!

  2. Hej på dig fina tjej! Oj vad det märks att du gillar barn, likadant när du bodde i Stockholm och umgicks med kompisars barn. Lycka för Thomas och för barnens mamma! Så kul att flickan ville åka med dig ensam till Osby, härligt förtroende för dig som bonusmamma. Jättefin bikini, färgen klär dig utmärkt! Ha det fortsatt bra på semestern med barnen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *