Höst är lika med hoodietajm

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Ikväll när jag var borta på ica för att handla lite småsaker så kände jag det för första gången i år – hösten. Alltså inte att det är grått, blåsigt och ruggigt, utan mer den där höstkänslan i luften. Och det gör mig inget för jag är redo för höst nu. Det finns ju många bra saker med hösten. En av de bästa är att nu äntligen går det att sova om nätterna. Eller i alla fall så beror inte sömlösheten på att det är så himla varmt i sovrummet. Man kan ha täcke på sig. Och snart till och med fluffigt vintertäcke istället för det tunnare sommartäcket.

Och så har vi myset med tända ljus, te och sånt. Hög luft och vackra färger är ju som alltid underbart. Och höstkläderna! Jag har alltid föredragit höstens mode framför vårens. Det är mer klätt och snyggt.

Nu är det ju fortfarande många som jobbar hemifrån och för egen del går jag inte ut ofta. Inte ens för fika och liknande då jag helt enkelt inte känner många här nere. Så det blir mycket myskläder även i höst. Det har redan landat två set med mysbrallor med matchade tröjor från H&M här. Och så har jag flera klänningar i sweatermodell. Fast lång och med huva då. Hur mysiga som helst. Två råkar vara svarta av någon konstig anledning, host host. Men så har jag faktiskt en knallrosa också.

Hoodien och västen på bilderna kommer från Cellbes och de har fortfarande 25% på valfri vara. Gäller med kod 2137 till och med 20 september. Och på deras eget märke. Länk till Cellbes här.

Knalligt rosa är inte en färg jag har så ofta men just nu kände jag för det så här har ni mig.
Länk klänning.
Klänningen/tunikan finns i fem färger. Jag har storlek 50/52 i min. Och snart kommer jag att kombinera den med strumpbyxor och kängor tänker jag. Men än funkar det med bara ben 🙂
Lite gangsta där framför skaterampen är ju ett måste. Eller så är det mer ett måste att flippa ur en smula när någon fotograferar mig…
Om ni inte hittar mig så följ pilen. Faktum är att jag först tänkte att ljuset var ok för en selfie här men såg att det var en skylt i bakgrunden. Sen såg jag att ok, den skylten kan få vara med, haha.
Just nu är jag även på jakt efter en snygg väst. Den här är snygg tycker jag. Dock lite för tajt över höfterna på mig. Det är alltid mitt problem med kappor och jackor tyvärr. En storlek större kan nog bli lite FÖR stor i övrigt så kanske den åker tillbaka ändå. Jag vet inte. Länk väst.

För även om jag kanske har den mest öppen så vill jag ju kunna stänga den också(jag kan stänga men jag får inte plats med något mer än en typ tshirt under. Jag köper inte för små kläder längre i hopp om att komma i dem. Nope, det ska passa NU. I så fall får jag köpa nytt om jag blir mindre i kroppen tänker jag. Så om man är rakare i kroppen än mig så är västen toppen skulle jag tro.

Ut och njut av hösten nu vänner. Eller sitt inne och njut av den 😉 Kram!

2 reaktioner på ”Höst är lika med hoodietajm”

  1. Den var väldigt knallig i färgen jämfört med på Cellbes hemsida, gillar ”din” färg bättre 😉 Den ser så där gosig ut att ha på sig. Den passar dig perfekt, både modell och färg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *