Två ohyggligt spännande dagar

Hej på er

Sitter ni också inne och kurar idag? Här är det mysbrallor, hoddie och en kopp rabarber-grädde te som gäller. Alltså, på tal om te, hur jäkla dyrt är det inte med lösviktste? Jag köpte ett hekto och det gick på 71 kronor! Alltså över 700 spänn kilot!

Och då är det inte med guldflagor eller nåt djur som tuggat på tebusken och sen bajsat ut löven så det blir extra gott (tänk svindyra kaffet Kopi Luwak som är gjort på utbajsade bönor från ett mårddjur och kostar vid en snabb koll 391 kr för ett hekto på Amazon.se). Jag fattar inte hur det kan vara så himla dyrt. Eller så har jag inte hängt med i svängarna då jag inte handlat lösviktste på länge. Oh well, jag dricker med andakt nu i fin kopp.

I övrigt har jag mest gjort lite tråksaker idag som telefonsamtal till myndigheter och sånt. Betalat räkningar (som den där jäkla med Nobelbilden). Thomas kom hem igår efter att ha varit i New York igen (han flyger mest Usa just nu). Om vi firade lite att han var hemma igen efter tre dagar? O ja, vi började med att byta precis allt i sängen, inklusive madrassskyddet som var så himla dammigt och skitigt. Örrk! Men det är ju inget jag själv byter när jag byter lakan då man behöver lyfta själva sängbottnarna och ha sig, så det blir inte så ofta. Fy så sunkigt det känns. Annars försöker jag byta lakan i alla fall minst var 14e dag, ibland oftare. Men det är ju så tradigt att det oftast går två veckor innan jag kommer loss.

Sen när vi gjort det roliga, så fortsatte nästa skojiga projekt som var att rensa vattenlås och rör på toahandfatet. Eftersom det är en fastskruvad kommod under så fick Thomas den äran att ta loss lådorna och rören, så gick jag loss med kniv, tandborste och flaskborste på all den där geggiga, illaluktande äckliga sörjan som lagras i rören. Det är skitäckligt men så himla tillfredsställande när man ser hur rent och fräscht det blir. Självklart passade jag också på att skrubba loss i lådorna.

Sen myste vi faktiskt med nachotallrik och serietittande. Just nu plöjer vi alla säsonger av Castle. Jag gillar den seriens blandning av crime och humor 🙂

Nu ska jag snart fundera ut vad jag ska laga till middag, eventuellt får jag åka och handla det som ska lagas först. Ska bara tänka ut vad jag(vi) är sugen på. Det var två spännande dagar i mitt liv, hehe. Vad gör ni själva?

Kram!

1 reaktion på ”Två ohyggligt spännande dagar”

  1. Jag rehabiliterar mig efter knäledsoperation som tyvärr också blev en infektion som nu håller på och läker. Har också rensat avlopp i duschen idag. Jag byter lakan varje söndag och skakar madrassen och täcken etc, bästa som finns.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *