Helt vanliga vardagstoppar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

God söndag mina fina. Nu när Cellbes har rabatter och kampanjer till höger och vänster så tänkte jag att jag passar på att visa några toppar jag beställt. Helt vanliga tshirts bara, men det är ju såna jag använder till vardags och faktiskt behöver uppdatera mig på. Jag ska ta en utrensning av alla gamla tshirts och toppar och slänga såna jag inte använder för det ligger ganska många där och bara värmer hyllan och det är ju himla onödigt då jag har ont om garderobsplats.

Den här röda har jag redan visat när jag visade kavajen men här kommer den igen(den är svartsvart och inte gråsvart som det ser ut som på bilden). Länk till kavaj kommer här, och länk till toppen under bilden längst ner i inlägget.

Röd tshirt med holkärm kan vi kalla den här bilden.

Den röda toppen kommer i ett pack med två stycken där en ena är enfärgad och den andra randig. Här är alltså den randiga som ni ser. (jeansen kommer i ett eget inlägg sen).

Länk till topparna här. De finns i flera olika kombinationer och från storlek 34/36 till 62/64. Jag har 50/52 men de är ganska lösa i modellen så jag skulle nog kunna ha en storlek mindre för en tajtare look. Kanske jag beställer det nästa gång.

1 reaktion på ”Helt vanliga vardagstoppar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *