Helgen med våfflor, chili, röj och tipp

Godkväll kära ni. Jag hoppas att ni haft en fin helg. Här har det varit bra med röj i trädgården, utrensning av kläder och prylar inomhus med efterföljande tripp till tippen vilket var så himla befriande. Bort med gammalt skräp! Och så blev det våfflor med nya våffeljärnet. Först matvåfflor med rödlök, svart kaviar, creme fraiche och räkor. Så jäkla gott! Och så en efterrättare med sylt och grädde. Det var så mäktigt att det blev både sen fika och middag. Proppmätta så Chili con carnen jag tänkt göra igår fick bli söndagsmiddag istället.

Som jag skrev i förra inlägget så tänkte jag att jag skulle ha klänning i helgen. Bort med mysbrallorna var tanken. Det blev väl inte riktigt så. Eller jo, jag hade klänning i fredags, men igår (lördag) blev det svarta, mjuka byxor med kofta och linne. Och idag har det varit trädgårdsklädsel med mjukisbrallor och tre tröjor.

Men jag har varit och testat klänningar. Och köpt en mjuk en. Den får ni bild på imorgon, men en annan som jag också gillade är den här:

En omlottvariant från Indiska. Som ni kanske märkt har det varit väldigt lite Indiska här i bloggen i höst och vinter och det är av den enkla anledningen att jag inte hittat kläder jag gillar. Det har varit för mycket murriga färger och blarriga mönster(det ä iofs omlotten här ovan också, men med svart/vitt blir det inte yrselvarning) i höstkollektioner för min smak. Men nu med vårens kläder börjar jag hitta kläder jag gillar igen. Överhuvudtaget ser jag fram emot vårens kläder och framförallt våren i sig. Den börjar ju göra sig gällande men jag vill ha värme också nu.

Ha en fin kväll vänner. Kram

3 reaktioner på ”Helgen med våfflor, chili, röj och tipp”

  1. Så fin du var i klänningen från Indiska . Jag håller med , Indiskas klänningar har inte varit roliga ett längre tag nu .
    Ha en fin dag !

  2. Har skickat några mejl till dig ang min jeansskjorta som jag väntar på ☺️kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *