Fynda vårens plagg och skor till halva priset

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Godkväll på er. Hoppas ni har det fint. Här har jag och Thomas just varit ute i trädgården igen med lövblås, räfsor, kvastar och högtryckstvätt. Skiten (alltså löv, pinnar, jord och gammalt musbajs) far verkligen omkring och lägger sig sedan lite härligt i håret och sådär. Det får bli ett bad nu och sen mat.

Men innan jag plumsar ner i ett badbombsbad så tänkte jag tipsa om att Cellbes har 50% på flera vårnyheter, varav den del jag redan testat och tipsat om. Så passa på. Här kommer en del av det jag själv har eller vill ha från de nedsatta varorna. Gäller till och med 5 april.

Trenchcoaten jag skrev om häromdagen och som finns i fyra färger är nu på 50% rabatt.
Länk trenchcoat.

En vind- och vattenavvisande softshelljacka att ha antingen vid träning, promenader eller i trädgården kommer det nog att bli för mig. Det är som sagt var halva priset på allt jag lägger upp här i inlägget så behöver jag inte tjata om det under varje bild. Den här finns i grönt också, men det blir svart för moi. Länk softshelljacka.

De här prickiga klänningarna med svart eller röd botten kostar 149 kronor just nu.
Länk prickig klänning.

Ett gött springa-runt-i-hemma set är det här grå. Länk huvtröja. Länk byxa.

De här sneakersen har jag nyss köpt i vitt. Jag har inte visat bild än för jag har varit så osäker på storleken. Märket Duffy är stora i storleken så 38 som jag brukar ha är redigt rymliga. Samtidigt så vill jag gärna ha en extra sula i dem pga mina kassa knän. Och då kanske det är bäst att behålla 38, för tänk om 37 är för stort? Om ni vet att ni ligger i början av en storlek, då hade jag valt en mindre. Bra pris nu och de kommer bli fina i sommar tänker jag 🙂 Kanske det blir ett par 37or också för min del? Länk sneakers.

Det var mina tips det. En del andra saker jag såg igår som jag tänkte tipsa om har tagit slut i flera storlekar så därför tar jag inte med dem, men det finns alltså fler fynd att göra. Men vänta inte för länge för när det är billigt ryker storlekarna i en jäkla fart.
NU är det badtajm för denna här.
Kram på er!

2 reaktioner på ”Fynda vårens plagg och skor till halva priset”

  1. Älskar när du tipsar om kläder 🙂 Har köpt den kappan. Den satt perfekt, men kändes typ plastig, inte alls ett trevligt material. Så den åkte tillbaka och jakten på ny kappa fortsätter 😌

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *