Bort med mysbrallor – fram med klänning

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes.

Hej på er. Fredag, sol och sen helg för de flesta. Vi har inga direkta planer, nu ska man ju dessutom hålla sig hemma för det mesta så det blir nog att vi pysslar i huset och trädgården. Den senaste tiden har det blivit mycket myskläder för min del. Det är ju så skööönt! Och man kan ju skaffa sig ett snyggt mysset istället för gamla slitna så ser det lite trevligare ut. Men nu är jag trött på att se ut som ett mysigt Mumintroll och vill fräscha till mig. Så klänning it is! Det finns ju faktiskt sköna såna att ha i soffan också 😉 Ska visa en sen.

En ny fin vårklänning höjder dessutom humöret flera snäpp på mig. Nya skor också för den delen. Och att fixa sminket och håret, trots att man kanske inte ska göra något himla speciellt. Men för sin egen skull, och kanske om man har en partner så kan det ju tänkas att hen också uppskattar det.

En söt klänning jag vill titta närmare på är den här randiga. En kofta över är kanske på sin plats för jag är ganska frusen av mig (förutom varma sommardagar då jag dör av värme, det ska vara lagom för min del – inte för varmt och inte för kallt). Och så ett par sneakers på fötterna. Vita är fräscht. Men varför inte röda, rosa, gula, svarta, blå…alla färger passar ju till en svartvit klänning.

En ribbad a-linjeformad kofta passar ju lika bra till jeans som till klänning eller annat. Länk kofta. För nättare modeller har till exempel Lindex och HM fina. Jag kanske ska ta mig en koftprovning. Är det något ni gillar eller är det bara jag som är koftig av mig? 😀

Cellbes har just nu 100 kr rabatt för varje 500 kr man handlar för. Gäller deras egna sortiment. Kod: 20312. De har även fri frakt, och halva priset på hemleverans tom 29/3.

En trenchcoat funkar varje år och en med huva är perfekt ifall det slår över och blir skitväder. I april vet man ju inte om det ska vara sol, regn, snö åska eller drivis. Eller allt på en gång liksom. Jag är lite sugen på både den svarta, eller kanske en cerise för att lysa upp lite? Den rosa är också fin men har för mig att jag har en rosa, fast utan huva. Tror jag får dyka ner i lådorna på vinden snart och se vad som finns.

Väskan på bilden är liten, nätt och helt perfekt. Jag har den själv och använt den jättemycket. Dock har min lossnat i metallgrejen som håller ihop väska och axelband så den måste fixas. Annars blir väskan bara bättre och bättre som skinn ju blir.

Okej, tillbaka till telefonkön nu. 1 och en halv timme so far och det är säkert en halvtimme kvar. Hurra…:P Men sen ska jag ut i soooolen!
Kram på er!

2 reaktioner på ”Bort med mysbrallor – fram med klänning”

  1. Ja gärna lite inspo om koftor! Har sett en tunnare variant på indiska i härlig vårgrön färg. En tillhörande top till den såg fint ut. Tyvärr har jag inte haft möjlighet att kolla närmre på den.
    Ska göra det i helgen förhoppningsvis.
    I dessa tider blir det lite service till föräldrar o ev grannar också.
    Trevlig helg

  2. Jag är också frusen av mig och använder kofta i stort sett varje dag, så ja, gärna ett koft-inlägg 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *