Gosigaste nallehoodien ever

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Nu när våren är på g på riktigt och solen värmer på dagarna (nätterna är ju fortfarande snorkalla men det är en annan sak och den tänker jag inte låtsas om nu) så är det nu man börjar plocka och bläddra bland jackor och koftor för att se vad man hade förra våren. Och vad som kan behöva förnyas.

Jag själv har vårjacka/jackor men vet inte om den passar i vår, för tyvärr har jag gått upp istället för ner i vikt. Det är inte vad jag vill, men nu är det så och då får jag anpassa garderoben efter det för tillfället. Visst vill jag neråt, men jag vet inte hur lång tid det tar och under tiden behöver jag ha kläder som passar. Att gå i för små kläder gör jag icke. Nu tror jag att jag kan ha det mesta, men jag måste kolla.

Några nya plagg har jag beställt och de passar i alla fall. Det är gosiga fleecetröjor, eller jackor snarare då de har dragkedja. Ett par nya jeans och så…tadaa…ett mjukis-set med byxor och hoodie som är det mjukaste man kan tänka sig. Vill man vara mer fancy päncy kan man kalla det lounge-set men nu är jag inte så fancy av mig så jag kallar mjukisbrallor för mjukisbrallor. Men det setet visar jag i ett annat inlägg, först ut är fleecetröjorna.

Den här hoodien är bara så otroligt mjuk och gosig. Den finns även i typ vinröd, men jag tyckte mer om den här i off-white.
Det är som att klä på sig en nallebjörn.
Blåser det om öronen fäller man upp huvan och känner sig ännu mer som Teddybjörnen Fredriksson.

Den här finns i storlekarna 34/36 till 62/64. Jag har 50/52 i min. Länk fleecejacka

Och så den här svarta. Den är mer en klassisk fleece. Ett material jag faktiskt egentligen inte alls tycker om. Men nu tänker jag vår och nu tänker jag trädgård och då är fleece en väldigt bra grej.
Som synes är den längre baktill så om man håller på att rota runt i rabatter och böjer sig ner, eller vad man nu gör så är det ju skönt att den inte halkar upp och visar klykan där bak 😉 Eller framförallt att ländryggen inte blir kall.

Den här finns i grönt och svart och jag tyckte att svart var finast så det tog jag. 50/52 även i den här. Länk svart fleece

Cellbes har för övrigt 25% på vårjackor nu. De jag visar här räknas dock inte dit, men det finns ju andra 🙂 Länk Cellbes.

1 reaktion på ”Gosigaste nallehoodien ever”

  1. Har också en gosig teddy tröja när jag jobbar hemifrån. Är nyfiken på mjukissettet du ska visa sen behöver mer jobba-hemma-outfits.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *