Mysigt tips från velourtomten

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Jag har alltid sagt att jag inte vill bli en såndär som sluskar till sig och bara går omkring i myskläder med sin partner. Och var är jag nu? Jo i mysklädesträsket. Jag älskar mina mjuka byxor och överdelar! Och sen pandemin har jag utvecklat ett motvilja mot bh. Det är ju inte skönt, och skönt ska det vara! Nu har jag iofs mjuka bygellösa behåar på mig hemma, och bland folk också för den delen.

En fördel med vintern är ju att inte en jäkel ser vad man har under vinterjackan 😀 Så det har hänt att jag varit på ica i mysbrallor och utan bh. Ganska ofta när jag tänker efter… Så ja, jag har blivit en redig flanelltomte. Även om jag kanske mest har myskläder i andra material, men ni fattar.

Nu sminkar jag mig ganska ofta, håller på med krämer och sånt och emellanåt fixar jag även frisyren mer än att bara tvätta och självtorka. Jag lockar ibland också. Så jag har inte helt förfallit. Och det händer ju att jag har både jeans och om jag vill vara fin har jag till och med tagit på mig klänning 😁

Just klänning är ju också skönt och nu framöver lär det bli mer av den varan. Men myskläderna kommer hänga med. Som mitt nyaste set. För nu har jag ju inte gamla urtvättade myskläder utan försöker vara mysklädes-snygg liksom. Och nej, som jag skrivit förut så kallar jag inte det för loungekläder för att det ska låta tjusigare. En mysbyxa är en mysbyxa liksom.

Det syns inte på bilden men det här setet med byxa och huvtröja är otroligt mjukt och jätteskönt. Jag håller verkligen tummarna för att det inte ska bli noppigt och fult efter några tvättar för det här vill jag kunna ha ofta och länge.

Tröjan är lång och går över rumpan vilket är skönt. En annan sak som är långt är snörena till huvan. De är onödigt långa. Inte så långa på produktbilden dock så jag vet inte om jag fått ett extra generöst exemplar. Men det är nog det enda negativa jag har att säga om dessa plagg.

Ja ni ser ju snörena här, långa. Men jag kommer knyta upp dem eller helt enkelt klippa av dem även om jag då förlorar metallproppen längst ut, men so be it för annars kommer jag doppa snörena i allt möjligt har jag en känsla av. Byxorna har råkat korva sig lite längst ner men de är normallånga och med mudd så åker de inte ner på fötterna på mig, så inget negativt med de heller.

Här är produktbilden på tröjan. Finns i stl 34/36- 62/64. Jag har själv 50/52. Länk tröja.
Här är byxorna. Finns i stl 34/36- 62/64. Länk byxor.

Det var dagens sköna tips. Ha en fin torsdag vänner ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *