Fått håret fixat och njutit av solen

Hej på er! Har ni en skön söndag och njuter av det fina vädret? Här i Bunkeflostrand är det förvisso vackert väder men det blåser och är inte alls lika skönt som igår då vi satt och solade en stund efter vi kört loss med räfsa och lövblås.

Jag har ju inte skrivit något på länge här nu och det beror delvis på att jag varit i Osby. Jag åkte upp i onsdags eftermiddag för jag skulle klippa och färga håret kl 9 morgonen efter och jag hade ingen lust att stiga upp i ottan för att vara framme kl 9. Plus att jag ville umgås lite med mamma och pappa.

Det var som alltid mysigt men eftersom jag åkte på en gräslig huvudvärk som började i onsdags och höll i sig till igår (lördag) så orkade jag inte göra så mycket. För tanken var annars att kolla om någon av mina gamla kompisar var hemma. Men med smällande huvudvärk då det känns som om ögonen ska ramla ut så fick det vänta.

Och så till håret då, som ju var huvudanledningen till att jag åkte upp. Jag har inte klippt eller slingat sedan oktober så det var dags nu tyckte jag.

Med huvudvärk och trött som en get så struntade jag i smink på morgonen. Det fick vara såhär. Och så fick jag dessa vackra tofsar för att ytterligare förstärka det vackra 😉
Ljuset i salongen är ganska lurigt för utväxten var lite mer synlig än såhär, men dock inte så himla mörk då jag ju är blond i mig själv. Dock mörkare nu än när jag var yngre.

Jag vill att håret ska växa ut och har velat det i flera år nu, men varje gång jag gått till frisören så har hon(jag har varit på några olika ställen här i Malmö) klippt av det som växt ut sen sist. Och då blir det ju självklart inte längre. Nu tog Nea på Zaxxen inte alls lika mycket så förhoppningsvis blir det lite längre så småningom.
Man känner sig verkligen så snygg när man sitter där i kappa och tofsar och ser sig i spegeln konstant. Snacka om att man blir självmedveten av att sitta framför en spegel i flera timmar…
Torr och rynkig under ögonen forfarande, och med en foliekeps som kronan på verket. Det är tur att man vet att det blir bättre. Haha.

Tanken var att sminka mig under tiden färgen verkade men jag satt och läste istället så det blev ingen ”efter bild” på salongen.

Jag sminkade till mig när jag kom hem(till mamma och pappa alltså för jag var kvar där till i fredags) istället så här har ni en äkta toa-selfie 😀
Lite ljusare och kallare ton på håret. Och nej, jag vet inte vad jag gör med munnen här. Men nu ser ni hur det blev. Jag blev nöjd. Frisören heter som sagt var Nea och jobbar på Zaxxen i Osby, och nej det här är inget samarbete – bara en nöjd kund 🙂

Nu ska jag ta och putsa om fönstren på utsidan här. Jag gjorde det för bara några dagar sen men så kom det jävla sand från Sahara som blandades med regn och gjorde mina nytvättade fönster skitiga igen. Morr! Men men, det är bara att se glad ut och göra om 😝

Kram och ha en fin söndag vänner

3 reaktioner på ”Fått håret fixat och njutit av solen”

 1. Tack Lisa 😊 Jepp, det blir bloppis i veckan. Har ju utlovat det för ett par veckor sen men inte hunnit. Men nu har jag dragit fram en massa kläder i vardagsrummet 😄 Många par jeans, så kika in snart igen.

 2. Snyggt håret blev!
  Blir det en bloppis snart? Jag behöver jeans och sommarkläder 🙂 😀
  Mvh Lisa

 3. Jättefint! Både färgen och klippningen!
  Jag kämpar också med att få håret att växa ut. Det går sakta… Jag bytte frisör nu och hon sa att man inte alls måste klippa sig varje gång vilket jag har fått höra. Det är enligt henne en gammal seglivad myt som en del frisörer fortfarande spär på.
  Det går enligt henne finfint att klippa bara varannan gång (och slinga utan att klippa varannan gång). Så det ska jag göra från och med nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *