Glad påsk från Osby

Glad påsk vänner! Jag hoppas att ni kunnat njuta av helgen och det helt underbara vädret. Jag själv åkte upp till Osby på påskafton för att fira med mamma och pappa. Samt hjälpa dem med lite av varje.

Påskriset hemma i Bunkeflo.

Jag är fortfarande kvar här hos mamma och pappa. Faktum är att jag inte varit här sen i januari så det var på tiden att jag fick träffa dem. Vi har suttit ute och njutit till max här.

Det var så varmt i solen(över 35 grader) med svart tröja och svarta byxor att jag helt sonika tog av tröjan. Jag såg på nyheterna att Osby hade varmast i hela ladet idag (påskdagen).
Jag svidade om till klänning på påskafton och givetvis gick drinken i påskgult. 🐥🐥🐥
Jag gjorde en likadan idag till mig och mamma, men lade till en extra dekoration. Voilá – snoppdrink 😄 Mamma tyckte att jag var tramsig men skrattade så lite kul var det allt.
Jepp, jag fick påskägg. Jag blir lika lycklig varje gång jag får ett sånt här ❤️❤️❤️

Idag har jag suttit lite i solen men också jobbat. Mamma och pappa ska köpa robotgräsklippare för pappa som är halvsidesförlamad kan inte längre och mamma har både artros och annat så hon orkar inte heller. Därför behövdes det tas bort stora stenar så den kan köra mellan gräsmattorna.

Detta hade jag tänkt ge mig på själv men som tur var kom min morbror så vi hjälptes åt. Vi möblerade även runt på altanen så pappa kan komma in med rullstolen. Och så fixade Lasse en liten ramp upp dit.

Efter kaffe och prat åkte morbror och hans fru Helene hem och jag satte igång med att klippa gräset. Det kändes i rumpa och höfter kan jag berätta. Men jag bet ihop och fixade det. Sen ryckte jag upp lite gammal ljung och sådär också.

Jag är glad att jag kan hjälpa till här lite då och då. Och så får jag ju sällskap, god mat och dryck dessutom. Imorgon måndag får jag se vad vi hittar på. På tisdag åker jag hem igen, men först ska jag klippas och fixas i håret. SOM jag längtar efter det.

Ha en fortsatt fin påskhelg vänner. Stor kram från mig! ❤️❤️❤️

5 reaktioner på ”Glad påsk från Osby”

  1. Jobbet var nog att jobba i trädgården, å det är nog så jobbigt, särskilt om man har ont. Heja Louise ☀️

  2. Vilket fint inlägg från föräldrahemmet i Osby och vilken härlig värme ni fick! Glad annandag påsk!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *