Ett inlägg om att duga som man är

Det här är ungefär den retuscheringen jag brukar göra. Det vill säga att jag kan ljusa upp en mörk bild, dra lite i färgerna och så. Sedan har det också hänt någon gång att jag gjort tänderna lite vitare på sällsynta bilder där jag ler med tänderna liksom. Jag ändrar inte kroppen. Den är som den är.

För ett par dagar sedan lade jag upp den här bilden på Instagram. Jag på stranden på kvällen. I en ny bikini. Inte helt ny men jag hade bara använt den en gång.

Jag tycker att bikinin är fin. Jag tycker att den kan folk gärna titta på om det nu ens är någon som lägger märke till mig på stranden. För folk är så upptagna med sig själva och sitt. De allra flesta sitter inte där för att glo och döma.

Visst kikar man på folk, det gör jag också. Men för det allra mesta tittar jag men bryr mig inte så mycket om hur folk ser ut. Det är nog mer att det är kul med folk som drar upp badbrallor i armhålorna, yttepytte badbrallor där typ pungen hänger ut, vita bikinis på kritvita kroppar osv. Mer det än att jag glor på kroppsformer.

Jag i all min prakt.

Och om folk nu tittar på min kropp som är större än genomsnittet, ja det kan jag inte göra något åt. Jag orkar inte bry mig. Låt den som eventuellt glor göra det.

Jag ser ut så här. Så är det bara. Hur jag sett ut eller hur jag kommer att se ut spelar ingen roll. Det här är jag nu. Jag kommer sola, bada, ha bikini. Finnas. Ta plats. Inte gömma mig alls.

Vi har alla samma rätt att njuta. Sommar och sol är fan inte bara till för de vars kroppar faller inom ramen för vad som anses snyggt i vårt samhälle. Jag är bra ändå. Det är du också.

Så på med badkläderna, gå till stranden, sträck på dig. För här kommer jag och jag duger fint ❤️

Kram och kärlek från mig ❤️❤️❤️

9 reaktioner på ”Ett inlägg om att duga som man är”

 1. Så rätt och bra skrivet.
  Jag har aldrig förstått människor som kommenterar andras utseende, hur påverkar det andra hur jag ser ut? kroppar är olika så är det bara och inget konstigt med det. Sen har jag själv haft svårt att använda bikini för jag inte tycker det ser fint ut på mig men det sitter ju bara i mitt huvud. Numera använder jag bikini!

 2. Hej!

  Jag har ungefär samma hydda som du. Hade aldrig undvikit stranden förrän jag var i Italien och er gäng tonåringar pekade och snackade skit om mig. Förstod inte språket men man förstår innebörden.
  Svårt att inte ta illa vid sig.

  Dock tycker jag inte att folk är så brydda om andra på badplatser i Sverige numera. Jag har landat i att alla ser ju att man är stor även med kläder så varför bry sig.

 3. Så bra skrivet ❤️
  Jag har oxå slutat bry mig. Kan inte trolla bort mina extra kilon på 5 min utan det tar tid. Så jag brukar säga istället
  ”Har folk inget bättre för sig än att glo på mig, så får dom väl glo då”

  Supersnygg bikini. Vart har du hittat den?

 4. Du inspirerar mig. Hade aldrig använt klänning i vuxen ålder innan jag började följa dig. Du har fått mig att våga gå i bikini på stranden. Jag säger som du, vill folk titta så varsågod, jag bryr mig inte längre. Så ett stort tack från mig 🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *