Finfrukost i fulmånaden

Hej vänner. Jag hoppas att ni haft en fin helg och vilat upp er, haft kul eller vad ni nu hittat på. Min helg har varit väldigt lugn och det var skönt. Det har varit att sova länge och igår(lördag) blev det till och med lite finfrukost med varma frallor och jag dukade utan brödpåse, plastpåse kring osten och skinkan i förpackningen. Det ser ju så mycket godare ut om man bara anstränger sig lite. Fast det blir oftast fulfrukost ändå för det blir liksom inte riktigt tid till att duka fint. Men i helgen blev det så och jag ska försöka ta mig tid till det oftare.

Det var inte det stora, men det ser ändå både trevligare och godare ut än med förpackningarna på bordet (skagenröran fick dock bli kvar i plastlådan, nån måtta får det vara).

Ägg, te, frallor. Sen var jag mätt i flera timmar.

För att återknyta till rubriken med ”fulmånad” så är det väl egentligen februari som är värsta fulmånaden när man är så blek att huden är typ grå. Fast januari kvalar gott in där också känner jag. Gråblek och så lite piffiga röda mensfinnar här och var som lyser upp. Det är inte klokt vad snygg en känner sig.

Jag borde kanske slappa på lite filter på bilderna nu när jag känner mig extra…hmm..icke snygg, men det har jag inte lust med. Det blir istället så att jag inte tar några bilder. Selfies händer knappt nuförtiden för det är inte kul. Men eftersom jag ju ändå har en blogg och faktiskt har en del följare på Instagram så tänker jag att jag kanske borde fota mer. Kanske. Nu känner jag mig i alla fall frisk igen förutom lite hosta kvar. Febern från veckan är borta, så också snor och såntdära. Så nu ska det fasen bli bättre. Fram med brun utan sol och en drös c-vitaminfyllda frukter och annat nyttigt så ska man väl kunna dämpa den där vinterfulheten som kan komma över en. Och så tackar jag inte nej till några dagars sol ute för humörets skull.

Imorgon tänkte jag ta bilder på en fin ny, enkel svart kofta. Något jag faktiskt fått en fråga om, dvs tips på en svart kofta. Den jag köpt är precis rätt för mig. Och så ett par kängor till det. Svarta såklart. Det ska jag fota imorgon. Och så några bilder på nya gardinerna. För det piggar också upp såhär i mörkret 🙂 Så kika in så ska ni få lite tips i veckan. Samt på min favoritkräm för ögonen. Sånt blir det. Nu är det sovdags här för imorgon är det en ny vecka och dags för nya stordåd.
Kram på er! ❤️

1 reaktion på ”Finfrukost i fulmånaden”

  1. Hur gick det hos läkaren? Fick du någon hjälp?

    Att duka fint till frukost är trevligt. Jag älskar att duka fint med ljus och servetter till alla måltider.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *