En helg med grannar, känguru och struts

Hej mina vänner. Jag hoppas att ni haft en fin helg och är laddade för en ny vecka. Här är jag så lagom laddad för jag är verkligen gristrött efter flera nätters urkass sömn. Barnen är här och den äldste har vänt på dygnet och sitter och snackar i telefon till klockan fem på morgonen, och inte så tyst heller. Så jag har varit uppe flera gånger per natt på grund av snarkningar från Thomas, lagt mig i soffan, och där hört Oscars telefonsnack så jag inte kunnat sova pga det. Och som bonus har diverse mobilers larm ringt tidigt utan att vederbörande stängt av förrän jag stegat upp och sagt till. Så jag är lite sur och ur gängorna just nu. Inatt ska det dock vara helt tyst klockan ett, hålls inte det kommer jag att bli tokig.

I övrigt har det varit en bra helg där vi hade grannarna över på lite bubbel och ostbricka. Det blev mycket snack och mycket skratt. Bra energi helt enkelt. 🙂 I går ägnades dagen mest åt att plocka undan julen ( vi behöll den framme för mysets skull när grannarna kom). Det är ett redigt Tetris att försöka få ihop allt i plastlådor från Ikea så att det inte är kaos till nästa jul när det är dags att plocka fram allt igen. Nu har tomtarna sin låda, sladdar till stjärnor och annan el har sin låda, kulor och glitter har sin låda, rosetter sin osv. Allt för att det ska gå enkelt att få upp det om lite mer än 10 månader.

Idag blev det att åka iväg till Emporia för att fixa ärenden åt barnen med trasiga pyjamasbrallor som skulle bytas, smink som skulle köpas för julklappspengar (inte till mig), mat skulle inhandlas och så tog jag en sväng till Kappahl för egen del för att testa en blus och en body. Lite tid får jag ju ägna åt mig ibland 😉 Inget köp idag dock men sugen är jag. Jag visar sen.

På vägen hem hade vi ett barn till med oss i form av Oscars kompis och väl hemma så var det dags att laga mat. Struts och känguru stod på menyn. Jag har varken ätit eller lagat det förut så jag var lite nervös faktiskt, men det blev bra. I alla fall kängurun som var god. Strutsen var nog rätt tillagad men den var inte speciellt god. Oscars kommentar var att den smakade som en riktigt gammal kyckling och det kan jag hålla med om. Men kängurun gillade vi alla fyra (Malin smakade också men tyckte, helt väntat för en nästan tioåring, inte om det) så det kommer vi nog att köpa och göra igen.

Imorgon blir det att gå till doktorn och se om hon kan hjälpa mig med diverse krämpor så som lipödem, artros, migrän och magen. En del att bita i men vi får väl börja någonstans och fortsätta från det.

Nu blir det lite Disneyfilm med Thomas och Malin innan det är dags att sova. Stor kram ❤️

3 reaktioner på ”En helg med grannar, känguru och struts”

  1. Hej Louise

    jag har rensat ut kläder och alla tröjor och koftor från H&M som jag använt en del eller bara några få gånger nopprar sig. Ser så fula och slitna ut trots att jag inte ens tvättat de än. Nu vill jag köpa några längre koftor som inte nopprar sig, har du tips? är det bättre att köpa ren ull för jag tror att syntetmaterial nopprar sig mer eller vad tror du? En skickade jag tillbaka till H&M och reklamerade, nopprig efter 2 gånger användning och även en finare från Indiska.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *