Solklänningar och sandaler för svettiga dagar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Godkväll vänner. Jag lovade ju att visa min nya bikini, men faktum är att jag inte hade testat trosorna då och nu när jag gjort det så tyckte jag inte om dem. De är för låga och för små tycker jag och då har jag ändå min vanliga storlek så jag får se hur jag gör där, om jag kanske byter. Så ingen bikinibrutta idag.

Däremot så tänkte jag köra ett annat plagg jag har på stranden. Och hemma. Typ hela tiden. Och det är min solklänning eller vad man nu vill kalla den. En a-formad klänning med med smala axelband helt enkelt. Så himla skön. Faktum är att jag beställde den svarta till mig och den prickiga/fläckiga(det är ju inga runda prickar så då kanske man inte kallar det prickigt?) till mamma.

Jag är lite sugen på att behålla den här för den är slut i min storlek som är 50/52 och det är just vad den här är. Men det finns ju andra mönster också (eller en annan kvar i min storlek om man nu vill ha ha med spaghetti axelband), vi får väl se vad jag kan komma överens med mamma om, haha. Länk svartvit solklänning.

Jag har använt den här typ hela tiden sen jag fick hem den och jag älskar den. Inte så att det är en finklänning, men perfekt att ha hemma eller på stranden eftersom det är smala axelband så den är luftig. Jag har storlek 50/52 som kostar 169 kr (pris från 149 kr) och det är den värd. Så pass att jag funderar på en till. Länk svart strandklänning.

Och på fötterna jag har gärna någon slags sandaler eller flipflops. Här i ett par supersköna från Rieker. Perfekta för de med lite bredare fötter. Det har iofs inte jag men de funkar bra i alla fall. Sen svullnar fötterna gärna i värmen och då blir de ännu bättre på mig. Länk gula Riekersandaler.

Ja det är ungefär såhär jag ser ut om dagarna när det är riktigt sådär jag-vill-bada-i-en-isvak varmt ute. Minus smink och hårfix. För det med att fixa håret har jag kanske gjort tre gånger i sommar, annars är det självtorka och tofs som gäller. Sminka mig gör jag om vi ska iväg någonstans, annars går jag mest osminka här hemma i sommar. Det är tur att Thomas älskar mig ändå.

Sen får jag väl steppa upp gamet lite i höst och fixa mig lite oftare för jo, även om man ska kunna sunka till sig med den man är ihop med så måste man ju inte göra det hela tiden. Jag gillar att göra mig fin och jag uppskattar även när han gör det. Men varma dagar är det bikini som gäller. Och är det bara vi här hemma så pallar jag inte ens ha bikinibh på svettdagarna. Då kutar jag runt topless både inne och ute. Fast på baksidan då där ingen ser, för jag bjussar inte på bröst till vem som helst, inte ens på 80-90 talet faktiskt.

Nåväl, ha en skön torsdag och må solen lysa på er ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *