En lång klänning i höstig färg

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hur är det i värmen? Det känns som om det blivit varmare och varmare varje dag som gått nu de senaste veckorna. Jag älskar att det är sommar än, men jag älskar inte att svettas floder och inte kunna sova om nätterna. Det gör jag icke. Kan jag ligga på min badmunk i poolen är det helt okej, men idag var jag i city för ett gäng ärenden. Snacka om att smälta bort. Jag var i min lägenhet och fixade en del med post och annat, som att vattna växterna som var väldigt väldigt ledsna kan jag ju säga. Jag vet inte om jag lyckas rädda dem med mängden vatten de fick idag. Eller så dränkte jag dem, vi får se 😛

Jag passade på att hämta två paket också. Ett med fina nagellack och ett med kläder och skor. Jag testade dem ute på gräsmattan när jag kom hit till Bunkeflostrand igen, för inomhus var det 30 grader och det pallar jag icke. Så jag har mest bara känt efter att de passar och inte sett så mycket hur de ser ut. Men jag kände att de känns bra i alla fall.

Så jag bad Thomas ta några bilder. Och kom ihåg att jag inte fixat håret ett enda dugg idag, förutom att dra igenom lite vatten på en borste för att ta bort den där fina ”fjongen” man får efter gummibandet när man haft tofs. Så titta icke på hur jag ser ut, utan mer på färgen på den här klänningen. Jag lovar att återkomma alldeles snart med bilder där jag faktiskt fixat mig lite mer 😉

Klänningen är från Cellbes som just nu har rabatter beroende på hur mycket man handlar för. 10% över 400 kr, 15% över 600 kr och 20% över 800 kr. Uppge kod 2033 i kassan. (jag vet inte om det gäller alla märken eller bara Cellbes egna så häng mig inte om det bara är cellbes egna. Men klänningen här nedan är deras egna märke så rabatten funkar på den).

Den här vinröda känns lite höstig i nyansen, men funkar utmärkt nu då den är tunn och jättesuperskön. Nu har jag som sagt var inte stylat mig eller något alls här så det är klänningen rakt upp och ner. Skön och jättefin färg. Jag har 50/52 på mig. Länk klänning.

Produktbilden.
Snyggt stylat med stövlar och fixat hår. Länk till de finfina stövlarna här ni HÄR. Jag önskar så att jag kunde gå i såna utan att mina knän vill döda mig. Förhoppningsvis kan jag det med sjukgymnastik, eller operation. Då jäklar! För de här är så snygga tycker jag.
En liknande, fast lägre och billigare stövel för den som tycker att Gaborstöveln är för dyr. Länk stövel.

Ha en fin kväll nu och hoppas ni har en bra fläkt, ac eller vad ni nu gör för att få ett svalt och skönt sovrum. Här är det fönster på vid gavel som gäller. Myggbetten är liksom smällar man får ta (jag är knottrig överallt av dessa små monsters jävla stick).
Kram på er!

1 reaktion på ”En lång klänning i höstig färg”

  1. Vilken vacker färg på klänningen!!
    Ja nu får det gärna bli ett väderomslag med lite uppfriskande regn i Malmö.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *