Guppar runt på munken för att palla med

Hej kära ni. Snacka om varm och skön dag idag! Skön när jag fick svalka mig i vattnet i alla fall. För annars har jag svårt för höga temperaturer. På vintern fryser jag lätt och på sommaren blir det gärna för varmt. Min skala på lagom är inte sådär bred har både jag och Thomas kommit på. Helst vill jag ha 21,5 grader inomhus. När det blir över 23 är det för varmt.

Pust och stånk.

Till skillnad från mig så älskar Thomas värme. Han njuter i fulla drag och sover gärna några timmar i stekande sol. Galen säger jag.

Solnjutaren nummer ett.

Ska jag riktigt njuta av en varm dag så är det som sagt svalkande vatten som gäller. Antingen hav, sjö, pool eller till och med trädgårdsslangen med iskallt brunnsvatten blir jättebra för annars dunkar det i hela kroppen och jag mår skit av värmen.

Vi skaffade en pool och den är lika mycket för min skull som för när barnen är här.
Jag måste alltid doppa huvudet för att känna att jag har badat. Kärringdopp med torrt hår gör liksom bara nytta i två minuter. Här hade jag fortfarande torr tofs men några minuter efter bilden var tagen plumsade jag ner i vattnet för ett redigt dopp. Och ja, valkarna syns men va fasen, jag ser ju ut såhär.
Som synes guppar jag runt på en stor munk. En jag köpt till mig själv. Thomas dotter tyckte att den var vår, men nope, den är min haha. Självklart får kidsen låna hur mycket de vill, men munken är min ;P
Och som sig bör på varma dagar så grillade vi. Majskolvar, korvar, kött och bakpotatis. Allt var gott men en majskolv med smör och salt är fasen svårlagen alltså.

Det var vår söndag. En del av den i alla fall. Imorgon blir det en massa ärenden och grejs, men jag hoppas hinna njuta lite av solen också.
Ha en skön måndag vänner. Kram på er!

1 reaktion på ”Guppar runt på munken för att palla med”

  1. Javisst är det varmt, svårt att hålla huvudet kallt. Kul att få lite intryck från Stockholm , tyvärr blir det ingen resa dit för mig denna sommar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *