En klänning i fyra olika färger

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej vänner. Fy fasen vad jag krånglat med bilderna här till inlägget idag. Jag har försökt fixa på olika sätt i 7 timmar. Sju! Helt sjukt. Jag är minst sagt sur på iphone, wordpress och loopia samtidigt för jag vet inte var felet ligger så därför får alla skulden liksom. Jag får se om jag får upp det här genom att gå en extra lång väg…

Det jag har velat hela dagen är att visa er två nya klänningar. Jag har två sedan innan fast i andra färger, men jag ville ha en svart också och när jag då såg att den finns i grönt så ville jag testa även den.

För er som vill handla på Cellbes så har de just nu 30% på dyraste varan med kod F2309. Länk Cellbes

Den här svarta menar jag. En spetsklänning som passar lite när som. Ja man går kanske inte till ica och köper mjölk i den (det KAN man ju) men när man vill vara lite fin. En praktisk sak med spets är att de blir inte så skrynkliga utan man kan mer eller mindre slita fram den ur garderoben när man har bråttom utan att behöva stryka. Sånt gillas.
Länk spetsklänning (samma till alla fyra färger)

Den är inte urringad så den passar perfekt till släktmiddagar och sånt.

Jag tog storlek 52 i min men den är kanske lite stor. 50 vor nog bättre. Kanske.

För den sitter bra baktill i 52 tycker jag. Nu blev ju baksidan i spegeln suddig för jag hade kameran i porträttläge och vips vad det närmaste blev i fokus då. Men ni får kisa lite 😉

Och i grönt då. Här ser sen lite mer grönblå ut än i verkligheten.

Längden på mig i storlek 52 som är 165 cm.

Den här färgen stämmer mer med verkligheten. På klänningen i alla fall, mina armar är inte sådär gula.

Jag har ju även den i rosa samt i rött. Den här rosa var dock lite mer rundad i ringningen så det är en äldre modell, men annars – same same.

Nu ska vi se om det går att publicera inlägget MED bilder. Håll tummarna.

Kram på er! ❤️

2 reaktioner på ”En klänning i fyra olika färger”

  1. Jättefin klänning! Den är precis i min smak. Stackare som fick slita så för att få till bilderna. Sånt kan man ju slita sitt hår för! 😣

  2. Väldigt fina klänningar 👗 ‼️ Rosa vid midsommartid, röd och grön under julen 🎄och sen den svarta på nyårsafton 🎉🎊tänker jag. Med andra ord, klänningar för alla tillfällen. Kul.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *