Polotröja att ha både som ytterplagg och inne

Inlägget är i reklamsamarbete med Cellbes

Jahapp då ska vi se hur det går att blogga mig litta idag… Om ett inlägg kommer ta 7-8 timmar? Då kommer datorn åka in i väggen kan jag ju säga. Eller nä, har inte råd med ny, men kommer skrika tror jag 😛 Så håll tummarna att det här kommer upp direkt. I övrigt har det varit varmt och skönt i Malmö idag. Jag har varit iväg på möte och sen var jag en sväng på Emporia där jag bland annat har provat loss lite. Det kommer mer om det sen.

Men först en tjocktröja med polokrage. Jag har velat ha en länge men inte hittat då alla är i märkliga former eller supertjocka osv. Jag tänker den till skinntajts, till jeans, till svarta brallor (som på bilden) och lite vad som. Att bara slänga på till ett par grå mysbrallor är ju inte heller fel.

Nu har jag hittat en svrt polotröja som är bra i formen, med rätt krage och längd. Det enda problemet är väl materialet som är lite ull (se längre ner).Länk polotröja

Den här funkar att ha som utetröja nu snart (för varmt än så länge för det i Malmö) och sen att ha inne. Här har jag till sneakers men vore snyggt med stövlar eller kängor också. Eller varför inte till kjol och med loafers på fötterna? Det ska jag testa. Om jag nu har någon kjol? Tror inte det, måste kollas upp.

Tröjan är lite sticksig men jag tror att jag klarar den, jag tänkte se om det blir bättre med tvätt och sköljmedel. Det är fasen att jag ska vara så känslig. Men 8 % ull hoppas jag fixa. Vi får la se. * 51% polyester av återvunnen fiber * 26% akryl *8% ull *8% nylon *5% alpackaull *2% elstan

Ett litet sprund nertill. Tröjan är alltså svart, det är bara ljuset som blev knas.

Så här ser produktbilden ut. Den finns även i grönt. Jag tog storlek 46 som räknas som xxl och den funkar. Soyaconcept är ganska rymliga i storleken för jag är inte 46 i vanliga fall liksom.

2 reaktioner på ”Polotröja att ha både som ytterplagg och inne”

  1. Läste någonstans att om ullkläder sticks försvinner det om man lägger dem i frysen. Har inte provat så vet inte om det funkar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *