Utekväll på stan

Hej på er och trevlig fredag alla 🙂 Ska ni hitta på något trevligt i helgen kanske? Här blir det lugnt igen eftersom Thomas jobbar. Men igår däremot så var jag ute på lite galej. Affiliateföretaget Adtraction hade bjudit in till träff med andra bloggare/influencers. Det var middag på restaurang Quan här i Malmö inne vid Lilla torg. Det är en asieninfluerad restaurang och när jag kikade på menyn innan så tänkte jag att det här kommer bli svårt att välja.

Så jag fixade till mig och drog på en kavaj och tog bussen in till city där jag mötte upp fyra andra influencers. Två av dem har jag träffat några gånger tidigare, medan de två andra var nya bekantskaper. Liksom tjejerna från Adtraction, de har jag bara hörts med via mail hittills. Jag var faktiskt int speciellt orolig över om de andra skulle vara trevliga eller inte, jag tog bara det för givet. Och jag hade rätt 🙂 Det var prat om högt och lågt. Om familjer, jobb, bloggande, hälsa, spökhistorier och en massa annat. Vi hade så trevligt att vi satt där i över fyra timmar. Men när ni ser vad vi åt så förstår ni kanske det.

För jag behövde inte beställa utan det var ordnat i förväg att vi skulle ha en avsmakningsmeny. Det vill säga att vi testade allt på menyn. Jag tror att jag fotade det mesta men jag kom inte ihåg vad det var på de olika små tallrikarna vi delade.

Först ut var den här rätten med tonfisk tror jag det var. En sån liten bit var. Mätt blev man ju inte men det var inte meningen heller för vi hade många rätter kvar att smaka. Och ja, jag drack vin. Jag dricker så sällan att jag passade på nu.

Den oranga rätten var räkor och himmel så goda de var! De hade jag gärna ätit mycket av men det var bara 1-2 bitar var av allt. Den rödare rätten kan ha varit tonfisk det också.

Här var någon slags liten hamburgare. Också helt underbar god. Det var nog inget på menyn jag inte gillade faktiskt.

Goyza. Det är små pastaknyten med fläskfärs. En sån fick mig att längta efter fler.

Det här kan ha varit pankofriterad kyckling. Men jag vet inte. De presentrade rätterna samtidigt som vi ju satt och pratade för fullt (vi tystnade ju när de kom in med maten men hjärnan var på annan plats liksom).

Entrecôte kanske? Jättejättegott i alla fall.

Det här var i alla fall grillad lax.

Minns inte.

Vegetariskt och jag satte i halsen av styrkan i halsen så här hostade jag loss.

Sen kom efterrätten. Eller efterrätterna snarare. Återigen så var det ju inte bara till mig ( i wish, haha) utan vi delade systerligt på allt. Här var chokladtryfflar med sesamfrön och havssalt (mmm), det i kopparna var Brandy cappucino tror jag (Mörk chokladganache, nötter, nougatkräm, cognac, mjölkskum, matcha.). Det var också cheesecake med smak av vanilj och tonkaböna, och så de där små glassbubblorna med segt runt och glass inuti. De gula var med mangosmak och min absoluta favorit med efterrätten. Sen kom chokladtryfflarna. Men de där gula glassarna var klart godast.

Många små rätter och allt var otroligt gott.

Jag glömde fota folket och ingen selfie heller förrän jag var på väg mot bussen. Den blev väl sådär, men det får ni ta 😀

Allt som allt så hade jag en jättetrevlig kväll med nya och gamla bekantskaper och jag tänker absolut gå tillbaka till quan och äta och beställa rätter bara för miiiig (nu när jag vet hur det smakar 😉

Kram på er! ❤️

6 reaktioner på ”Utekväll på stan”

  1. Ja jag skulle kunna äta de där rätterna typ varje dag och mer av det. En dejt med Thomas där hade varit mysigt, det får vi kanske få till. Vet inte ens när vi var ute och åt senast (Burger King och Ikea räknas inte). Kram

  2. Tack snälla Anna <3 Ja det var så himla gott och det var en mysig kväll. Såna är viktiga att ha ibland. Kram

  3. Vad roligt att du hade en bra kväll! Allt ser jättegott ut😀Och vilken fin bild på dig! Tack för en mycket trevlig blogg. Allt gott!

  4. Tur att jag var mätt när jag såg alla godsakerna uppradade här för det såg jättegott ut alltsammans, förstår att du njöt! Du får ta Thomas med dig nästa gång kanske😊. Ha en fin helg!🌟🌟🌟

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *