Vackra vyer och vindsäker jacka

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos.

Hej på er raringar. I sommar blir det ju semester inom landets gränser, och många passar väl på att åka till andra delar av Sverige. Kanske såna man inte besökt tidigare. Jag själv är ju från nordligaste Skåne, nämligen Osby, men trots det hade jag inte varit alls mycket i Malmö innan jag flyttade hit. Några gånger ute på krogen, och en enda gång på Ribersborgs strand. Men det var nog 20 år sen. Så för mig kändes det nytt med ”Ribban” förra sommaren. Och även utsikten mot Öresundsbron. Den kan man kika på lite överallt, men ett av de populäraste ställena är utsikten vid Luftkastellet.

Dit åkte vi häromkvällen och det var vi inte ensamma om. Det var massor av bilar där, framförallt med ungdomar i. Det verkar vara något samlingsställe. Att kolla solnedgången är ju ganska rart ändå. Så när Thomas tog några bilder på mig stod det en hel rad med bilar på första parkett. Och jag som verkligen inte gillar när folk tar bild på mig, och ännu mindre att andra ser när någon fotograferar mig. Jag kände mig inte helt avslappnad här kan jag ju säga 😛

Jag hade min nya röda jacka på mig. En softshelljacka som står bra emot Malmös envisa blåst. Jag är desstom väldigt förtjust i att den har dubbla öppningar på dragkedjan. – en uppe och en nerifrån. Perfekt när man ska sätta sig eller cykla. Just den här är från plusavdelningen och finns i rött och svart. Länk jacka

Utsikten åt andra hållet är ju inte heller fy skam. Så ett tips om ni ska ut och resa i sommar är att ta en sväng till Malmö. Sola och bada mitt i stan, fotografera utsikten, kolla in Turning Torso, ät en falafel på Möllevångstorget, shoppa på Emporia (eller i city för den delen). Och det lär finnas en hel massa andra turistiga saker att göra dessutom.

Tyvärr har jag inte bra koll på restauranger och caféer här i stan. Eller jo, några här i Slottstaden men jag minns inte vad de heter, haha. Men de ligger omkring Kronprinsen på ett ungefär. Vill ni ha tips så kan jag säkert komma med något mer konkret också, haha. Ni som har koll på stan får gärna komma med fler saker att se och göra i Malmö. Och nej, Malmö stad har inte sponsrat inlägget 😉

Kram på er och ha en fin lördag ❤️❤️❤️

7 reaktioner på ”Vackra vyer och vindsäker jacka”

 1. Hej Sara. Jag har samma problem när jag ska köpa jackor och kappor, dvs jag behöver större nedtill än upptill. Den här funkar på mig och eftersom den har tvåvägs dragkedja kan man alltid släppa upp lite nedtill. Men funkar även knäppt.

 2. Ni verkar vara flera som har denna jacka, så kanske kan nån svara 🙂 Jag har väldigt mycket rumpa och höfter och har problem med att stänga jackor pga det. Ofta måste jag ha så stor storlek pga höfterna att det blir alldeles för stort över bröstet. Men den här ser lite a-linjeformad ut, tror ni den kan funka för mig?

 3. Jag har bott i Malmö och älskar den staden!
  De restauranger jag gillade var bl.a Spoonery på Östra Stallmästaregatan (har få bord så mest avhämtning) och Sushibaren på Regementsgatan.

 4. Jag ska definitivt till Malmö. Min dotter bor där och nu längtar jag efter henne. Såg senast 8 mars.
  Ps Älskar Malmö

 5. Min favoritjacka också. Lyckades köpa en knallrosa medan de fortfarande fanns, det är min sommarjacka lite kyligare dagar här i norr. Törs jag skriva att jag har grå och svart också. Dessa används väldigt mycket till allt. Ellos Plus har mycket bra grejor. Fö har aldrig varit i Malmö men det vore kul att se irl med bron och allt. Kanske bra för Sverige om vi börjar semestra inom landet nu fram över. Ha en bra dag!

 6. Möllan är så mycket mer än falafel!
  Finns massor av trevliga restauranger och uteserveringar. (Men inte just nu 😊)
  Missa inte heller folkets park under sommaren. Spela äventyrsgolf, gå på Far i hatten och under somrarna är det även en Mikkelerbar.

 7. Bästa jackan! Har en i svart och den används höst, vinter och vår när jag cyklar till jobbet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *