Mjukisdress och frukost på sängen varje dag

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Godkväll vänner. Vad görs? Själv har jag just tagit ett bad, dragit på ett nattlinne och nu sitter jag och kollar tv, äter hallon med grekisk yoghurt och har det bra. Snart är det dags för sängen. Och jag ser fram emot det för jag har nya kuddar, nya täcken, nya lakan – rubbet! Så jag kommer njuta av att dyka ner i fluffet ikväll.

Den här finingen är iväg och jobbar i några dagar nu så vi ses först nästa vecka, därför är jag i min lägenhet nu. Men i morse vaknade jag i huset, och som varje morgon de senaste veckorna fick jag frukost på sängen. Hur gulligt? En macka och en energidryck (ni behöver icke predika om farligheten då jag dricker ca en halv och är inte ett barn) eftersom jag mår lite illa av kaffe på morgonen. Ja jag är lite bortskämd 😀

Sen lade jag ansiktsmask (mer om den imorgon) för lite glow, på med mysdress och sen smink.

Den här tröjan och byxorna är det mjukaste och gosigaste jag äger i klädväg. Så jäkla sköna plagg!
Länk tröja. Länk byxor.

Ja jag måste fortfarande göra lite fula miner när någon annan fotograferar mig för jag känner mig så dum.

Jag kommer att beställa en sån här outfit till, i mindre storlek. Nu har jag 50/52 i tröjan och en storlek till i brallorna. Men jag kommer hoppa ner i nästa beställning.

Det blir snart bättre bilder här i bloggen hoppas jag för jag måste skaffa en ny kamera asap, bara så ni vet. Hur som helst, nu ska jag kolla vidare på filmen och sen är det sängen.
Stor kram till er!

2 reaktioner på ”Mjukisdress och frukost på sängen varje dag”

 1. Hej Mia
  ja jag har en blå skepparkavaj och jag använde den superflitigt, dock har det inte blivit av att jag haft den i år. Jag har för mig att den är ganska normal i storleken. Jag tänker att den inte ska var mitt emellan lös och tight så du får plats med mer än en tshirt emellan 🙂

 2. Hej,
  Den där outfiten såg härlig ut!
  Visst har du en skepparkavaj i blått? Funderar på en från ellos med bra pris på rean men undrar hur de är i storleken, fanns bara 50 kvar.
  Vad tror du, ska den vara lös eller tight?
  Undrar Mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *