Rabatt på mors dag.

Om ni funderat över något plagg från Cellbes så passa på idag. De har haft 25% samt fri frakt hela helgen och det gillar man ju.

Använd kod 2421 i kassan. Gäller Cellbes egna kollektion.

Länk Cellbes

För egen del har jag beställt en klänning från Johanna Toftbys senaste samarbete med Cellbes. Det blev den vita. Den ser så fin ut 🩷 Jag är en sucker för hålbroderat så jag hoppas att den kommer sitta bra på mig. Jag vet inte om rabatten gäller på Toftbys klänningar så det får ni kolla.

Det blev även ett par capribyxor(jag skickade tillbaka ett annat par för jag tyckte att de blev mer ankelkorta än capri, så nu hoppas jag på nya paret. Och en svart tshirt. Så kan jag slänga ut några urtvättade…

Den sitter som en smäck på Johanna, ni ska få se sen hur den sitter på mig. Tog min vanliga 50/52.
Länk vit klänning.
Den här känns som semester utomlands eller pool/grillparty. Jag funderar skarpt på den här trots att jag inte har varken eller inbokat. Men vem vet?
Länk svart och guldig kaftan.
Kanske verkar jag lite tjatig som visar samma bilder men… tja…bra erbjudande på dem nu ju 😄 Den här orangeröda har jag ju i svart och sugen på en blå. Skrynklar inte då den redan är krinklad = perfekt när man är på resa eller bara inte vill stryka.
Länk krinklad klänning.
Skön. Enkel. Fickor. Perfekt vardagsklänning.
Länk svart trikåklänning.
Den här har jag också visat tidigare men den är så skön att jag visar igen. Faktum är att jag hade den på mig igår. Har man mage man kanske vill gömma lite så är den perfekt. Perfekt även om man inte vill dölja något för den delen. Och fickor har den också!
Länk prickig klänning.
De här är på väg till mig. Hoppas de blir bra.
Länk capribyxor

.
En mjuk svart topp har jag alltid alltid nytta av.
Länk svart topp.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *